Die Reeperbahn // Harders - UDSOLGT

Schedule

Sat Mar 11 2023 at 09:00 pm

Location

Spillestedet Harders | Svendborg, FY

Advertisement
Die Reeperbahn, hylder Tom Waits på Harders d. 11. Marts
---------------------------
Lørdag d. 11. Marts
Dørene åbner: 20:00
Show: 21:00
Pris: 150 kr (eks. gebyr)
--------------------------
Meine Damen und Herren, træd nærmere!
Træd nærmere, det er denne vej. Træd nærmere og hør musikalske fortællinger fra livets udkanter og afkroge. Kom med på en tur ned ad livets sidegader og mød søsyge sømænd, kærlighedsknuste barfluer, rablende gadeprædikanter, vagabonder med kronisk udlængsel, når Reeperbahn fortolker musik af den amerikanske ener Tom Waits.
Sange til låns og til leg – når onkel Tom fortæller.
Med kombinationen af så forskellige genrer som beskidt blues over skrøbelig jazz til kirkegårdstango udforsker bandet Waits musikalske mangfoldighed. De mange albums og sange fra Tom Waits’ hånd, gør det til en udfordring at udvælge og sammensætte et koncertprogram. Men også til en kæmpe fornøjelse. For mens der rent musikalsk er mange forskellige kringelkroge at gå på opdagelse i, bindes alle sangene sammen af, at fortællingen står som omdrejningspunkt. Fortællingen om livet, når det er mest intenst og mest sært.
Nerve og nærvær
Turen ned ad Reeperbahn bliver skramlet, følsom, støvet og skæv, lidt underlig og ganske enestående. Bandet fortolker Tom Waits sangkatalog med både dyb respekt, stor indlevelse og personlig præg. Der er både nerve og nærvær i deres udgaver af mesterens musik, og Reeperbahns udgaver genskaber den waitske stemning med gefühl, sved og schwung. Besætningen består af rutinerede rotter, der alle som én er god for mere end én sørøverhistorie.
​​Det er siden 2008 blevet til et hav af koncerter rundt omkring bl.a. Harders/Arne B./ Maskinen/Olferts - Svendborg, Love In Festival - Skarø, skolekoncerter - Fyn, Dexter - Odense, Gyngen/Fatter Eskil - Århus, Kulturhuset - Ishøj, Musikhuzet - Bornholm og desuden en hel del i det københavnske: Mojo, Drop Inn, Sct. Matthæus Kirke, Copenhagen Jazz Festival mv.
Reeperbahn er:
Anders Stentoft: Vokal og anekdoter
Jesper Lyn: Bas og læder
Tore Lynggaard Mogensen: Guitars ad lib
Eik Skibdal: Orgel, klaver, harmonika, kor
Thomas Eriksen: Trommer, percussion, skrammel, kor
Pjotr Egholm: Sax, percussion, skrammel, kor
Advertisement

Where is it happening?

Spillestedet Harders, Møllergade 36,Svendborg, Denmark, Svendborg, Denmark

Event Location & Nearby Stays:

Fyn Live

Host or Publisher Fyn Live

It's more fun with friends. Share with friends