de 1800 Wonderen

Schedule

Fri Jul 05 2024 at 02:00 pm

Location

De 1800 Roeden | Amsterdam, NH

Advertisement
Groot gratis feest in het wilde westen van Amsterdam! Inwoners van Geuzenveld, Osdorp en Slotermeer jullie staan op de gastenlijst ??
Stichting de 1800 Roeden, het Rijk van de Keizer en Gallery Intussen hebben de handen ineen geslagen om een groot buurtfeest te organiseren voor de inwoners van Geuzenveld, Slotermeer en Osdorp.
Met een leuke programmering voor jong en oud ?
Om 14:00 uur openen wij de poort voor onze lieve buren uit Geuzenveld, Slotermeer enOsdorp. Iedereen is welkom!
Om 16:00 uur speelt de kindervoorstelling De Kleine Prins van Houtje Touwtje Theater in het Amfitheater. Om 18:00 uur volgt een workshop van de verbindende dabke dans onder leiding van Dabke Night met DJ MaHerrie. De Anatolische rockband, Makas Band, sluit de dag af in de feestzaal van het Rijk van de Keizer. Dit alles geheel kosteloos en wordt mede mogelijk gemaakt door het Wijkimpuls budget vanuit de Gemeente Amsterdam.
Ook de buurtbewoners kunnen hun steentje bijdragen aan alle festiviteiten. Zoals de kids van Young Osdorp United in Galerie Intussen hun wijkfotografie en werk tentoonstellen. Zij zijn de hele dag aanwezig om hun skills te oefenen. En er is ook een expositie van de kunstenaars van De 1800 Roeden. Ook aan de innerlijke mens is gedacht. Jamaican Food by Kevin zal oa Jamaicaanse bbq jerk chicken verzorgen. Christel zal er zijn met haar halal patatkraam en worden er pizza’s gebakken in de leemoven. De Cantina achter het Rijk zal de hele dag open zijn voor versnaperingen.
In de middag hebben meerdere kunstenaars hun ateliers open om hun artwork en het maken daarvan te laten zien. Bij sommigen kun je zelfs een workshop volgen! Kom je kijken? En hoe wil jij versierd worden? Geschminkt worden of liever een henna tattoo door de buurtmoeders laten zetten? De braderie en kofferbak markt wordt op het plein gehouden. Er zijn nog een paar plaatsen vrij dus aanmelden is nog mogelijk via [email protected].
Zet hem in je agenda, trek je dansschoenen aan en neem je goede humeur mee, we gaan er samen een feest van maken!
Advertisement

Where is it happening?

De 1800 Roeden, Joris van den Berghweg 103, 1067 HP Amsterdam, Nederland,Amsterdam, Netherlands

Event Location & Nearby Stays:

De 1800 Roeden

Host or Publisher De 1800 Roeden

It's more fun with friends. Share with friends