Davide Ambrogio

Schedule

Sun May 22 2022 at 09:00 pm

Location

Carrer de Sant Lluís, 64, 08024 Barcelona (Barcelona), Espanya | Barcelona, CT

Advertisement
CAT
El concert de Davide Ambrogio és el tercer de la sèrie Babel Sound Guitar al Golem’S.L'últim concert d'aquest cicle serà properament amb Àlex Torres, procedent del Perú.Davide Ambrogio, cantant i multiinstrumentista, presenta l'àlbum debut “Evocations and Invocations”, premiat per la revista Songlines com l'àlbum Top of The World, el novembre del 2021.
El disc és el resultat d'un treball que recupera el cant lligat al calabrès i la tradició de la zona convertint-la en elements sonors contemporanis. Així com a la música de tradició oral cada cançó i cada so es manifesta dins un ritual, cada peça del concert està lligada a una funció específica que abarca de la cançó de bressol a la cançó de protesta i del lament al conjur.
ESP
El concierto de Davide Ambrogio es el tercero de la serie Babel Sound Guitar en el Golem’S.El últim concierto de este ciclo será próximamente con Alex Torres, procedente del Perú. Davide Ambrogio, cantante y multiinstrumentista, presenta el álbum debut “Evocations and Invocations”, premiado por la revista Songlines como el álbum Top of The World, en noviembre de 2021.
El disco es el resultado de un trabajo que recupera el canto liagdo al calabrés y la tradición de la zona convirtiéndola en elementos sonoros contemporáneos. Así como en la música de tradición oral cada canción y cada sonido se manifiesta dentro de un rito, cada pieza del concierto está ligada a una función específica que abarca de la canción de cuna a la canción de protesta y del lamento al conjuro.
Advertisement

Where is it happening?

Carrer de Sant Lluís, 64, 08024 Barcelona (Barcelona), Espanya, Barcelona, Spain

Event Location & Nearby Stays:

Tickets

EUR 10.00

Babel Nights

Host or Publisher Babel Nights

It's more fun with friends. Share with friends