Dave Douglas New Quintet | Oslojazz 2023

Schedule

Thu Aug 17 2023 at 07:00 pm

Location

Munchmuseet | Oslo, OS

Advertisement
Å kalle Dave Douglas for “trompetist” ville vært en voldsom underdrivelse. Han er en komponist full av ideer, som stadig gjenoppfinner seg selv gjennom sine mange samarbeid. I en tid hvor spontane musikalske sammentreff ikke lenger er hverdagskost, selv i jazzen, står det frie samspillet fremdeles sentralt på Dave Douglas’ scene.
I denne nye kvintetten har Dave Douglas og trommelegenden Joey Baron samlet en ung gjeng bestående av Nick Dunston på kontrabass, som spesielt skiller seg ut som del av Mary Halvorsens Amaryllis ensemble; den polske pianisten Marta Warelis, som tillegger ensemblet klassisk avantgarde og får sounden til å glitre; og ikke minst James Brandon Lewis, saksofonisten med unge fingre men gammel sjel. Sammen begir de seg ut på Douglas’ komposisjoner.
Douglas beskriver selv prosjektet, oppkalt “Songs of Ascent”, som: Alle hopper på et bevegende tog. Det er like mye en spirituell erklæring som en musikalsk en.
Nå har kvintetten erklært seg klare til å spille på MUNCH under Oslojazz!

Dave Douglas (trompet), James Brandon Lewis (tenorsaksofon), Marta Warelis (piano), Nick Dunston (kontrabass), Joey Baron (trommer)

Konsertstart 19:00
Dørene åpner 18:00
Aldersgrense 18 år
Advertisement

Where is it happening?

Munchmuseet, Edvard Munchs Plass 1,,Oslo, Norway

Event Location & Nearby Stays:

Munchmuseet

Host or Publisher Munchmuseet

It's more fun with friends. Share with friends