Daniel Norgren (SE) i Amager Bio

Schedule

Sun Sep 10 2023 at 08:00 pm

Location

Amager Bio | Herlev, SK

Advertisement
smash!bang!pow! præsenterer Daniel Norgren (SE) i Amager Bio
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Koncertinformation:
Daniel Norgren (SE) i Amager Bio Søndag d. 10. september 2023
Billetsalget starter fredag d. 24. marts 2023 kl. 11:00 via billetlugen.dk
Billetlink: https://www.billetlugen.dk/event/16810937/?affiliate=SB8
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Den svenske sanger og sangskriver giver koncert i Amager Bio den 10. september med sin intime bluesfolk.
Daniel Norgrens sange er det perfekte miks af USA og Skandinavien. Hans intime sangskrivning har dybe rødder i blues, folk og country, men den er også farvet af den rå og smukke natur og de himmelhøje vidder, der præger hans hjemland Sverige. Det er gribende, melankolsk og inderlig musik, der får meget ud at få virkemidler, og som kaster lange skygger ned igennem musikhistorien.
Den 39-årige sanger, sangskriver og guitarist debuterede i 2007 med albummet ”Kerosene Dreams” og har siden fået et større og større publikum i tale. Han har turneret flittigt i det meste af Europa samt USA og Canada, hvor han tålmodigt har opbygget et ry som en af tidens bedste nyfortolkere af blues- og folktraditionerne. Han er dog også en nysgerrig og eventyrlysten musiker, der undervejs i karrieren har eksperimenteret med field recordings, studiemanipulationer og ambiente lydlandskaber.
Daniel Norgren er en alsidig kunstner og har bl.a. leveret soundtracket til Cannes Film Festival Jury Prize-vinderen ”Le Otto Montagne” og den australske dokumentarfilm ”The Road to Patagonia”. Han har i alt udgivet otte studiealbum og senest live-albummet ”Live” i 2021. Men i 2023 han foreløbig sluppet to nye numre, ”Ruderunda” og ”The Road, så forhåbentlig byder året på mere ny musik fra hans hånd.
Herhjemme er Daniel Norgren også en populær herre, der både har optrådt på danske spillesteder, Roskilde Festival og Tønder Festival. Det vil derfor glæde mange, at den melodistærke svensker vender tilbage til Danmark den 10. september, hvor han står på scenen i Amager Bio.
Advertisement

Where is it happening?

Amager Bio, Øresundsvej 6,Copenhagen, Denmark, Herlev

Event Location & Nearby Stays:

Billetlugen.dk

Host or Publisher Billetlugen.dk

It's more fun with friends. Share with friends