CRYSTALLINE RESONANCE : FINAL FANTASY Piano Concert

Schedule

Thu Dec 01 2022 at 08:00 pm

Location

MOMkult | Budapest, BU

Advertisement
Ünnepeld meg a FINAL FANTASY 35. évfordulóját egy fenséges zongoraelőadással, tökéletes szinkronban a sorozat legnagyobb pillanataival, mindezt egy óriási képernyőre vetítve!
Világkörüli turné több mint 45 városban, köztük 8 Franciaországban, Brüsszelben és Genfben!
2015-2016-os PIANO OPERA : music from FINAL FANTASY turné sikere után , a CRYSTALLINE RESONANCE: FINAL FANTASY Piano Concert veszi át az irányítást egy teljesen új programmal.
Néhány dalt most játszanak elöször zongorán, mint például a " Heavensward " a FINAL FANTASY XIV-ből, a "Somnus" a FINAL FANTASY XV-ből, vagy a "Zanarkand" a FINAL FANTASY X-ből. A FINAL FANTASY I-től IX-ig terjedő klasszikusai is részei lesznek a játéknak, olyan címekkel, mint a "Liberi Fatali" vagy az "One-Winged Ange".
Ezeket a művek kiváltságosak, mert az eredeti szerzök felügyelik a rendezést, ettöl válik az elöadás rendkivülivé. A színpadon lejátszott zene tökéletes szinkronizálása a sorozat legemlékezetesebb pillanatainak HD videoklipjeivel, amelyek egy óriási képernyőre vetítve felejthetetlen, érzelmekben gazdag estéket igér!
2022-ben ünnepeljük a FINAL FANTASY sorozat 35. évfordulóját, amely debütálása óta az összes számmal több mint 168 millió példányban kelt el. Ez az új koncert megünnepli és bemutatja a világ legnépszerűbb videojáték-filmzenéjét! A zseniális zongoristák mindezeket a jól ismert dallamokat olyan lenyűgöző előadásban adják elö, mint még soha!
Bostontól Los Angelesig, Londontól Budapestig, Szingapúrtól Szöulig a Crystalline Resonance: FINAL FANTASY Piano Concert több mint 45 városban és a világ legszebb koncerttermeiben adják elő.
Minden elöadás csúcskategóriás akusztikát, valamint meghitt és fényűző hangulatot kínál, csodálatos helyszínekkel, mint például az « Auditorium de la Seine Musicale » (Párizs), az « Üvegcsarnok Magna Auditorium » (Bécs), a « Musikaliska » (Stockholm), az « Esplanade Concert Hal »l (Szingapúr), a « Lincoln Center » (New York) vagy a « Királyi Konzervatórium » (Brüsszel).
Advertisement

Where is it happening?

MOMkult, Csörsz utca 18., Budapest, Hungary

Event Location & Nearby Stays:

MOMkult

Host or Publisher MOMkult

It's more fun with friends. Share with friends