Constelatii si ritualuri

Schedule

Sat Oct 01 2022 at 09:30 am to 05:00 pm

Location

Mind Evolution Society | Bucharest, BU

Advertisement
Metoda constelațiilor sistemice ne oferă inițierea către un proces de alchimie interioară. Deseori o constelație accelerează procesul de integrare și evoluție care ne ghidează către a trai mai în acord cu noi înșine și cu dorințele inimii noastre; mai autentic și mai coerent.
Vocea trecutului se exprima în distanta dintre dorințele inimii noastre și alegerile pe care le facem. Cu cât mai tare simțim ca alegerile noastre nu reflecta autenticitate si coerenta, cu atât trecutul neîncheiat exercita o forță mai mare asupra noastră.
Loialitatile inconstiente fata de sistemele în care ne-am născut și am crescut, traume nerezolvate care au fost transmise mai departe generații la rând, viața netraita a părinților și bunicilor noștri - toate aceste realități ale trecutului operează moment de moment în psihicul nostru profund si ne limiteaza teritoriul alegerilor posibile.
Repetam ce nu vindecam.
Nu putem schimba trecutul, însă putem sa ne petrecem toată viață încercând simbolic sa evitam sau sa recream relații și situații care ne aduc aminte de rezonanta trecutului.
Cu ajutorul unei constelații facem vizibile tiparele limitative care ne organizează atenția și energia și exploram sursa acestor tipare.
Eliberandu-ne de repetitia inconstienta a trecutului, energia noastra devine disponibila pentru a crea constient, pentru a trai in acord cu dorintele inimii noastre.
Ritualurile sunt de asemenea un mod sa sustinem procesul de manifestare a intentiilor noastre.
Din cele mai vechi timpuri, ritualurile au facut legatura intre planul arheetipurilor, a principiilor cum ar fi iubirea, abundenta, forta curajului si planul practic al vietii noastre in care ne propunem sa intrupam din ce in ce mai mult in actiunile noastre calitatea acestor arheetipuri.
A trai o viata constienta inseamna a redescoperi simplitatea si naturaletea modului in care putem sa ne cultivam propriile noastre ritualuri - moduri practice de a ne conecta cu energia si inspiratia necesara pentru a actiona in spiritul dorintelor inimii noastre.

Facilitator: Oana Tanase - coach si facilitator sistemic Oana lucreaza in serviciul libertatii inviduale de a fi cine esti si de a trai experienta vietii cu sens in care esti conectat la tine si scopul tau mai profund. Constelatiile si ritualurile sunt modul ei in care conduce oamenii intr-o calatorie dincolo de bine si de rau, dincolo de "trebuie", dincolo de "niciodata" pentru a sustine procesul natural de conectare cu sinele prin iubire și adevar.
Afla mai multe despre mine si traseul meu de invatare si dezvoltare ca facilitator sistemic: https://www.linkedin.com/in/oanapop/
Cost: 250 lei
9 locuri disponibile
Inscrieri: [email protected]
Advertisement

Where is it happening?

Mind Evolution Society, Lunei 5,Bucharest, Romania, Bucharest, Romania

Event Location & Nearby Stays:

Oana Tanase

Host or Publisher Oana Tanase

It's more fun with friends. Share with friends