CLUB NIGHT with Kimchii • MYD • Mamba • Dj Stella • Marvin • Andreas Idén I Debaser Klubben

Schedule

Fri Feb 03 2023 at 10:00 pm to Sat Feb 04 2023 at 03:00 am

Location

Debaser | Stockholm, ST

DEBASER KLUBBEN blir extra speciell denna kväll med en extremt stark DJ-line up, live-set med artisten och producenten KIMCHII, specialdesignade visuals samt ett gästspel av franska fenomentet MYD.
✮Disco/Indie/House/Electro/ HipHop✮
Vi ses!!!
✮ ✮ ✮ LINEUP ✮ ✮ ✮
Kimchii + (Live-set + special guests)
MYD (Ed Banger Records) (Dj-set)
Mamba (DJ-set)
At Bar Brooklyn:
Andreas Idén (Dj-set) (Disco)
Dj Stella b2b Marvin (Dj-set) (Hip Hop)
✮ ✮ ✮
Kimchii presenterar sin nya singel Energetic Fields och bjuder in sina favorit DJs och artister från Paris för en helkväll på Debaser.
Kimchii är en Stockholmsbaserad artist, producent, gitarrist och sångare. Sedan debutsingeln When You Feel The Time Is Right släpptes på Kitsuné Music (2020) har han hunnit öppna en utsåld spelning med L'Impératrice, samarbetat med artister som Kraak & Smaak, Anoraak, Rebecca & Fiona, GRANT, och nyligen även hörts i HBO-serien The Sex Lives of College Girls.
På den nya singeln Energetic Fields som släpps den 27 januari rör sig Kimchii bortom dansmusikens gränser och blandar fritt genrer som alternative dance, indie Soul, och modern disco med en filmisk approach. Låten berättar en historia om att röra sig i okänt territorium och bli absorberad av en stad som aldrig sover.
MYD (Ed Banger Records - FR)
MYD är en minst sagt överraskande karaktär vars expertis är att få folk att dansa på olika sätt. Han påbörjade sin internationella karriär som en del av bandet Club Cheval, men visade sedan upp sin talang för dansant produktion när han samarbetade med artister som SCH och Kanye West. Efter det har han nu har hittat hem på Ed Banger Records och sitt sound som är en flirtig kombination av elektro och indiepop, vilket inte minst hörs på den dansanta låten Domino.
Black Mamba
Sean Dadeo aka Black Mamba är en Stockholmsbaserad DJ och klubbarrangör med ett gediget antal spelningar i ryggen på bland annat Sturecompaniget, Spy bar, Laroy, F12, Publico, Boqueria, Vardagsrummet, Bauet, Marriot Hotel Stockholm, TV4, Michelin och Guidetti Foundation. Nu arbetar han på sin första EP och är också en del av den kreativa plattformen Gelato Sthlm som har sitt residency på Berns.
✮ ✮ ✮ LINEUP ✮ ✮ ✮
At Debaser:
Kimchii + (Live-set + special guests)
MYD (Ed Banger Records) (Dj-set)
Mamba (DJ-set)
At Bar Brooklyn:
Andreas Idén (Dj-set) (Disco)
Dj Stella b2b Marvin (Dj-set) (Hip Hop)

Where is it happening?

Debaser, Hornstulls Strand 4,Stockholm, Sweden, Stockholm, Sweden
Debaser

Host or Publisher Debaser

It's more fun with friends. Share with friends