Class: Een baan om van te houden met Barbara van der Steen

Schedule

Thu Jun 08 2023 at 02:30 pm to 05:00 pm

Location

The School Of Life Amsterdam | Amsterdam, NH

Advertisement
In deze class laat je vage ambities achter je en stel je jezelf in op een helder en haalbaar plan voor de volgende stappen van je carrière.
About this Event

'Kies een baan die bij je past en je hoeft nooit meer te werken.' Confucius had makkelijk praten; hij deed niets liever dan filosoferen. We weten heel goed wat de perfecte baan ons geeft: voldoening, veel geld, status, uitdaging, respect, persoonlijke ontwikkeling, een betere wereld en heel veel plezier. We weten nog iets: die droombaan is niet de onze.

In deze class onderzoek je je verwachtingen van werk, je ambities en je dromen. Ook maak je kennis met perspectieven van oude en nieuwe denkers op de betekenis van werk in het leven.

In Een baan om van te houden:

  • Verken je je eigen persoonlijkheid en authentieke interesses.
  • Krijg je inzicht in waar jouw carrièrekansen liggen
  • Ontdek je waar jouw talenten tot hun recht kunnen komen.
  • Leer je om te gaan met de blokkades die je ervan weerhouden te doen wat je wilt.
  • Neem je de verwachtingen van je ouders en de maatschappij onder de loep en onderzoek je welke rol die spelen in het maken van keuzes.

In deze les laat je vage ambities achter je en stel je jezelf in op een helder en haalbaar plan voor de volgende stappen in je carrière.


Event Photos

De docent: Barbara van der Steen

Barbara van der Steen is sociaal psycholoog, schrijver en coach. Aan de hand van filosofie, literatuur en kunst helpt zij mensen te groeien en zich persoonlijk te ontwikkelen. Ze begeleidt organisaties, teams, professionals en ondernemers bij processen die vastlopen en die mensen brengen tot de vraag ‘hoe verder?’ Samen met mede-docent Aart Goedhart schreef ze het boek Proceskunde: Een pleidooi voor werken met aandacht. Recent verscheen hun nieuwe boek: Eindelijk rust in je hoofd; 40 dagen oefenen in aandacht.Over onze Classes

De classes zijn ontwikkeld onder leiding van Alain de Botton en gaan over liefde, werk, zelfkennis en cultuur. De inhoud is gebaseerd op grote ideeën uit de psychoanalyse, filosofie en kunst. De classes zijn een combinatie van kennisoverdracht, reflectie en gesprek. Ze zijn gemaakt door experts van The School of Life London en worden gegeven door de ervaren docenten van The School of Life Amsterdam. Iedere class biedt ruimte aan 35 deelnemers en wordt gegeven in het Nederlands.

Advertisement

Where is it happening?

The School Of Life Amsterdam, 54 Frederiksplein, Amsterdam, Netherlands

Event Location & Nearby Stays:

Tickets

EUR 47.50

The School of Life Amsterdam

Host or Publisher The School of Life Amsterdam

It's more fun with friends. Share with friends