? Clarion Hotel Gillets Ensamma Julgran Söker Klappar ?

Schedule

Thu Nov 24 2022 at 12:00 am to 11:59 pm

Location

Clarion Hotel Gillet | Uppsala, UP

Advertisement
Vår viktigaste och bästa tradition är äntligen här - vi söker julklappar till vår ensamma julgran. Vill du vara med och sprida glädje och magi till barn och vuxna i utsatta familjer i Uppsala så kolla hit!
?Mellan den 25 november och 20 december kan du komma och lämna julklappar under vår julgran i lobbyn på Clarion Hotel Gillet. I år skänker vi klapparna till Ronald McDonald Hus i Uppsala och Uppsala Stadsmission.
? LÄMNA EN JULKLAPP
1. Köp en julklapp – det är viktigt att de inte är begagnade. Tänk på att det kan vara något som ett barn vill ha, inte bara något som du tror att barnet behöver. Det får gärna vara en upplevelse eller ett presentkort. Ett biokort till exempel är väldigt uppskattat och passar barn i många olika åldrar.
2. Kom sedan till oss och lägg den oinslagna julklappen i julsäckarna under julgranen i vår reception.
?VAR MED OCH PYNTA VÅR GRAN
Torsdagen den 24 november har vi en extra julig kväll där vi bjuder på glögg, pepparkakor och julmust när vi - TILLSAMMANS - klär vår ensamma julgran. Det blir mycket pyssel så kom förbi med hela familjen. Läs mer här: https://fb.me/e/2YHq8KYt6
?Det finns även möjlighet att köpa julkort i receptionen för minst 50 kr och hänga i granen, där pengarna oavkortat skänks till Stadsmissionen i Uppsala och deras arbete för att hjälpa utsatta barn och familjer.
Vid frågor kontakta:
[email protected]
Tack för att ni är med och bidrar! ?
Advertisement

Where is it happening?

Clarion Hotel Gillet, Dragarbrunnsgatan 23,Uppsala, Sweden, Uppsala, Sweden

Event Location & Nearby Stays:

Clarion Hotel Gillet

Host or Publisher Clarion Hotel Gillet

It's more fun with friends. Share with friends