Carita Boronska

Schedule

Tue May 31 2022 at 09:00 pm to 11:00 pm

Location

GOLEM'S | Barcelona, CT

Advertisement
Carita Boronska
About this Event

CAT


El concert de Carita Boronska és el sisé de la sèrie Babel Jazz al Golem’S.


Durant aquest cicle actuarà pròximament Emma Nagy Quintet finalitzant així el cicle.


Carita és compositora de bandes sonores de llargmetratges espanyols com “Eres mí héroe” (amb Manuel Lozano/Toni Cantó), “Un difunto 6 mujeres y un taller” (amb Pablo Carbonell), i a més a més de “Sweaty Beards” (Suècia) i “Waltzing Tilda” (Suècia/Austràlia). També ha participat com a cantant a “La Gran Vida” (Salma Hayek/Carmelo Gomez).


Al llarg de la seva carrera, ha treballat amb una àmplia gamma d'artistes i músics reconeguts; incloent Richard Evans (arranjador i productor de Natalie Cole, Stan Getz etc.), Bob Cranshaw (Sonny Rollins), Txad Wright (baterista de The Jackson Brothers/ Chaka Khan), Ed Epstein, Randy Brecker i molts més.


En aquest concert, Carita presenta “Hypnotic soul”, un àlbum on l'artista escandinava navega amb la subtilesa i elegància pròpia de la seva veu des del soul al blues passant pel pop, jazz, smooth jazz i el folk. Un disc que “parla de cor a cor, d'ànima a ànima”.


ESP


El concierto de Carita Boronska es el sexto de la serie Babel Jazz en el Golem’S.


Durante este ciclo actuará próximamente Emma Nagy Quintet finalizando así el ciclo.

Carita es compositora de bandas sonoras de largometrajes españoles como “Eres mí héroe” (con Manuel Lozano/Toni Cantó), “Un difunto 6 mujeres y un taller” (con Pablo Carbonell), y además de “Sweaty Beards” (Suecia) y “Waltzing Tilda” (Suecia/Australia). También ha participado como cantante en “La Gran Vida” (Salma Hayek/Carmelo Gomez).

A lo largo de su carrera, ha trabajado con una amplia gama de artistas y músicos famosos; incluyendo a Richard Evans (arreglista y productor de Natalie Cole, Stan Getz etc.), Bob Cranshaw (Sonny Rollins), Chad Wright (baterista de The Jackson brothers/ Chaka Khan), Ed Epstein, Randy Brecker y muchos más.

En este concierto, Carita presenta "Hypnotic soul”, un álbum donde la artista escandinava navega con la sutileza y elegancia propia de su voz desde el soul al blues pasando por el pop, jazz, smooth jazz y el folk. Un disco que “habla de corazón a corazón, de alma a alma”.

LINKS:

https://vimeo.com/654651697

https://www.thetonetailor.com/caritaboronska/live/

https://vimeo.com/599874762

https://www.thetonetailor.com/caritaboronska/about/

https://www.thetonetailor.com/caritaboronska/live/band-members.html

Advertisement

Where is it happening?

GOLEM'S, 64 Carrer de Sant Lluís, Barcelona, Spain

Event Location & Nearby Stays:

Tickets

EUR 10.00

Babel Nights

Host or Publisher Babel Nights

It's more fun with friends. Share with friends