Bruce Kulick - Guitar clinic + Q&A, Meet & Greet + KAFF, On the Rocks

Schedule

Mon May 27 2024 at 06:00 pm to 11:00 pm

Location

On the Rocks | Helsinki, ES

Advertisement
On the Rocks, Kaaoszine & KISS Army Finland ylpeänä esittää:
Bruce Kulickin kitaraklinikka Helsingin On the Rocksiin!
Liput myynnissä Tiketissä!
Legendaarinen kitaristi Bruce Kulick saapuu On the Rocksiin pitämään kitaraklinikan maanantaina 27. toukokuuta 2024! Illan aikana Bruce soittaa kappaleita uransa ajalta sekä kertoo niihin liittyviä tarinoita. Ilta on interaktiivinen ja yleisön on Brucen esittämien kappaleiden ja tarinoiden lomassa mahdollista kysyä artistilta kysymyksiä.
Tapahtuma järjestetään yhdessä Kaaoszinen ja KISS Army Finlandin kanssa. Bruce Kulickin kitaraklinikan jälkeen lavan valtaa Sampsa Astalan ja co tähdittämä KAFF, joka soittaa tapahtumassa setin rautaista kasariKISS:iä. (HUOM! Bruce ei esiinny bändin kanssa.)
Bruce Kulickin Q&A session ja kitaraklinikan lisäksi tapahtuman yhteyteen järjestetään erillinen Bruce Kulick Meet & Greet, jonne tulevat omat liput myyntiin erikseen lähiaikoina. HUOM2! Osallistuaksesi Meet & Greetiin sinulla pitää olla myös lippu illan varsinaiseen tapahtumaan
Bruce Kulick liittyi ikoniseen KISS-yhtyeeseen vuonna 1984 ja soitti yhtyeessä aina vuoteen 1996, ansaiten useita kulta- ja platinalevyjä. Brucen KISS-aikakauden levytykset pitivät sisällään albumit Asylum (1985), Crazy Nights (1987) Hot In The Shade (1989), Revenge (1992), Alive III (1993), MTV UNPLUGGED (1996) ja Carnival Of Souls (1997).
KISS- uransa jälkeen Kulick aloitti uuden bändin yhdessä entisen Mötley Crue vokalisti John Corabin kanssa. Union julkaisi kaksi studio levyä ja yhden livejulkaisun enne kuin se lopetti toimintansa 2000 -luvun alkupuolella.
Bruce Kulick tunnetaan myös taitavana studiomuusikkona ja hän on vieraillut esimerkiksi Lordin levyllä. Lisäksi Kulick on kiertänyt ja äänittänyt useiden yhtyeiden kuten Avantasian, Meat Loafin, Michael Boltonin, Billy Squierin ja Blackjackin kanssa. Mies on myös ollut mukana entisten KISS kollegoidensa erilaisissa projekteissa, joista mainittaakon Gene Simmonsin ja Paul Stanley soololevyt ja Eric Singerin ESP -yhtye. Amerikkalaisen rockyhtyeen Grand Funk Railroadin riveissä Bruce soitti 23 vuoden ajan aina viime joulukuuhun 2023 asti.
Bruce Kulick - Guitar Clinic + Q&A
KAF Allstars plays 80's KISS
Bruce Kulick Meet & Greet ( TBA)
Ma 27.5.2024
On the Rocks, Helsinki
Liput: alk. 30 €
Ikäraja: K-18
Ovet: 18.00
Kitaraklinikka: 19.00
KAF Allstars: 21:00
Advertisement

Where is it happening?

On the Rocks, Mikonkatu 15, FI-00100 Helsinki, Suomi,Helsinki, Finland

Event Location & Nearby Stays:

KISS ARMY Finland

Host or Publisher KISS ARMY Finland

It's more fun with friends. Share with friends