Boris Brejcha - The Terminal Switch XXL

Schedule

Sat Jun 18 2022 at 05:00 pm

Location

Norra Fiskartorpsvägen, SE-115 45 Stockholm, Sverige | Stockholm, ST

Advertisement
✪ BORIS BREJCHA AT THE TERMINAL ✪
The Terminal, en av skandinaviens mäktigaste festupplevelser intar Stockholm City för en storslagen audiovisuell show med världens kanske mest populära dj och producent just nu, Boris Brejcha,. Med sig har han sin label queen Ann Clue och en rad andra helt fantastiska artister.
✪ THE TERMINAL ✪
Ví kommer husera oss i ett tempel, en fristad vigt åt eufori och ohämmad glädje ett stenkast från city med superbra transporter, full komfort och med en jättestor produktion för att säkerställa en oförglömlig fest för både ögon, öron, kropp och själ. Vi kommar festa i en jättehangar med 16 meters takhöjd och med en produktion du aldrig skådat i Sverige tidigare.
På The Terminal kommer ett dussintal tekniker, visual artists, Content creators, installatörer, dekoratörer, laserkonstnärer och ljuskonstnärer bygga en värld där gränslandet mellan verklighet, dröm och fantasi suddas ut.
Vi uppmuntrar våra besökare att bidra til en roligare fest genom att sätta på sig bästa festoutfiten.
Make an effort - It´s fun!
✪ SWITCH ✪
Vi introducerar vårt nya koncept där vi gör våra fester i fler akter: SWITCH, vilket betyder att du vi gör två fester istället för en samma kväll / natt. Efter The Terminal Main event switchar vi location för en magisk utomhus och inomhus upplevelse långt in på natten.
OBS! Platserna till efterfesten är dock limiterade så vi reserverar oss för att de kan ta slut. Du hämtar ett band för efterfest i Box Office utanför entrén på main event mellan kl 17-22 och tänk på din nästa och införskaffa endast ett band om du vet att du vill festa vidare. Det är en maxad fest kl 17- 00 så ha det i åtanken. Är du säker på att du vill festa vidare så kom i tid och säkra din plats.

? Lineup ?
EVENING 17:00-00.00
Boris Brejcha
https://www.borisbrejcha.de/
Ann Clue
https://www.instagram.com/annclue/
Drakenberg
https://soundcloud.com/drakenberglive
Hedda Stenberg
https://www.instagram.com/heddastenberg/

NIGHT 23-04 (Kvarteret) Limiterade platser. Vi reserverar oss för att det kan bli fullsatt. Du hämtar ut ditt armband i Box Office utanför entrén på Main Event mellan kl 17-22
Maksim Dark
https://m.soundcloud.com/maksim-dark
Per QX
https://www.instagram.com/perqx/
Hedda Stenberg
https://www.instagram.com/heddastenberg/
Storken
https://www.storkenmusic.com/
JStaaf
https://m.soundcloud.com/j_staaf
Ossian Reynolds
https://soundcloud.com/ossianreynoldsht
Ohmar
https://soundcloud.com/ohmarxltanz
Klara Nov
https://soundcloud.com/klaranov

Fler internationalle och inhemska artister presenteras löpande.
BILJETTER
GOLD - Egen avdelning nära scen, barer med fullständigt sortiment (cocktails, drinkar, finbubbel, öl och vin), stora ytor för mingel, egna toaletter, supersnabb access till fest
SILVER
Access till fest, barer med öl, cider och vin.
Tusentals människor är redan bokade till detta jättekalas så boka din biljett i tid innan biljetterna tar slut för de går i raskt tempo. Vi har valt att hålla ett rimligt biljettpris så att så många som möjligt kan gå på detta superkalas.
ÅLDERSGRÄNS / AGE LIMIT : 20 år

LOCATION
Norra Fiskartorpsvägen (Universitetet)

Under tiden vi väntar på den här festen drömmer vi oss tillbaka till Boris två senaste besök hos oss
The Terminal

Tillsammans XL


Massor av kramar!
/ Festledningen.
-------------------------------------------

OBS! Du med biljett till The Fortress kommer in med den biljetten!
Tyvärr så har saker skett efter pandemin och vi kan inte längre göra detta event på Vaxholms Kastell som efter två år av pandemi i år inte har resurser att bygga den infrastruktur som krävs för att vi ska kunna göra ett event av den storleken där. Det är tyvärr helt omöjligt. Att ställa in eller skjuta upp ett år till har dock aldrig varit en option efter två år av pandemi.
En dröm för oss har gått kras men i all frustration, extrema stress och sorg över detta så har vi jobbat hårt och intensivt under en dryg månads tid för att hitta en formel för en så pass mäktig fest-upplevelse att alla som besöker eventet kommer ha oförglömliga minnen av eufori och gemensam lycka.
Advertisement

Where is it happening?

Norra Fiskartorpsvägen, SE-115 45 Stockholm, Sverige, Stockholm, Sweden

Event Location & Nearby Stays:

Tillsammans

Host or Publisher Tillsammans

It's more fun with friends. Share with friends