Bonobo (dj set) - Berns

Schedule

Fri Apr 14 2023 at 10:00 pm

Location

Berns | Stockholm, ST

Advertisement
Studio Sven & FKP Scorpio presenterar Bonobo DJ SET på Berns 14 April.
22:00-00:00 Beniwasta
00:00-02:00 Bonobo (dj set)
02:00-03:00 Local dj
Från att spela på småklubbar till fullsatta arenor och packade festivaler bjuder nu Bonobo – eller Simon Green som han egentligen heter – upp till dans i Stockholm på klubb för första gången sedan 2015. 14 april tar han över Berns.
Under hans första år var musiken fast baserad på triphop, men snart blev stilen alltmer optimistisk. Bonobo började gräva ner sig i jazzen, vilket idag har lett till att han kan beskrivas som en nu-jazz-
artist.
Trots delade åsikter om hans tidiga verk har Bonobo idag motbevisat kritikerna, med tre Grammy-nomineringar och flertalet platser på Billboard-listorna. Låtar som ”Cirrus” och ”Rosewood” har idag miljontals streams på Spotify där han besitter en aktiv följarskara på över tre miljoner lyssnare i månaden.
Hoppas ni är redo för en elektronisk kväll fylld med dans och glädje. Vi bygger upp ett dj bås mitt på golvet inne på Berns för att alla ska komma närmare samt att man ska kunna stå runt Bonobo när han spelar. Stora scenen görs om till ett exklusivt Premiumområde med egen bar där man hamnar bakom dj båset med unik vy över hela Berns. Separata biljetter för detta finns tillgängliga. Vi ses 14 April!
Vi reserverar oss för eventuella ändringar.
Advertisement

Where is it happening?

Berns, 9 Berzelii park,Stockholm, Sweden, Stockholm, Sweden

Event Location & Nearby Stays:

Studio Sven

Host or Publisher Studio Sven

It's more fun with friends. Share with friends