Bonilevine ✘ Morrow Night ✘ LĀTØ ► RIFF Budapest

Schedule

Thu Mar 23 2023 at 07:00 pm

Location

RIFF Budapest | Budapest, BU

Advertisement
BONILEVINE
A grunge/alternative rock műfajt képviselő BONILEVINE 2021 elején alakult meg és azóta két kislemezt jelentettek meg Shameful Delight és Torture Device címmel. Az Iklódi Tamás (gitár/ének), Koronczy Gergely (basszusgitár/vokál) és Nikosz Tasos (dobok) alkotta trió anyagain a hazai Artisjus-díjas hangmérnökkel és producerrel, Paczári Károllyal dolgoztak együtt. Az EP-k immáron elérhetőek az összes nagyobb streaming felületen.
IG: https://www.instagram.com/bonilevine_official/
Hallgasd: https://wmmd.lnk.to/Bonilevine_TortureDevice
MORROW NIGHT
Az alternative rock műfajt képviselő Morrow Night 2020 végén alakult meg és azóta a debütáló számukon felül (As a bird) még három önálló dallal jelentkeztek Moral Panic, Deny és Kristie címmel. A Bornemisza Ida (billentyű/ének), Kiss Sándor (basszusgitár/vokál), Baku László (dobok) és Perduk Szabolcs (gitár) alkotta felállás Csatáry Ádám (MADMIKE) hathatós közreműködésével jelentette meg eddigi anyagait, amelyek elérhetőek az összes nagyobb streaming felületen.
A 2023 januárjában debütáltak első videóklipjükkel és zenekar tervei között szerepel az tavaszi klubszezonon való részvétel, ahol élőben is szeretnék megmutatni magukat, valamint további számokon dolgoznak.
⎖ LĀTØ ⎖
Sok rövid szakaszból álló, egytételes előadás, amely nemegyszer súlyos és komoly.
https://latozenekar.bandcamp.com/

https://www.instagram.com/lato_band/
https://www.facebook.com/lato.band
Belépő: 2000 HUF
Advertisement

Where is it happening?

RIFF Budapest, Szent István körút 2,Budapest, Hungary, Budapest, Hungary

Event Location & Nearby Stays:

Bonilevine

Host or Publisher Bonilevine

It's more fun with friends. Share with friends