Blue Monday Blues Jam feat. Chris Grey - Dexter, Odense

Schedule

Mon Jun 12 2023 at 08:00 pm to 11:00 pm

Location

Musikhuset Dexter | Svendborg, FY

Advertisement
Vi er stolte og glade for, at vi på falderebet inden sommerferien, har fået fingrene i vores lokale blues-helt Chris Grey.
Mr. Grey er en meget travl mand, der p.t. er på turné rundt i Europa med sin trio Chris Grey & The BlueSpand.
Man kan snart ikke nævne navnet Chris Grey & The BlueSpand uden straks at tænke på en funky smag i hans mors marmelade, men det er heller ikke mærkeligt, da hittet Mammas Mammalaid er blevet set og hørt mere end 2,5 millioner gange på Facebook og tæt på 300.000 gange på YouTube.
De små akustiske livevideoer har ramt plet i mange menneskers hjerter. Dels på grund af deres ærlighed, og dels på grund af bandets evne til at få noget simpelt til at lyde godt og svinge som ind i h……!
Den svenske trommeslager Snowy Shaw (Mercyful Fate) delte Chris Grey & The BlueSpands livevideo “Grab’m by the elbow” og skrev: “This is not even a genre I like, but if you dont feel this groove, you are probably dead already”.
”Grab’m by the elbow” har i øvrigt mere end 1 million visninger, og sammen med efterfølgerne Golden Tower, Mammas Mammalaid og Beat around the Bush har de genereret over 5 millioner visninger.
De virale videohits har rakt langt ud over landets grænser, og udlandet skriger efter den odenseanske trio. Det er alene i 2018 blevet til koncerter i Sverige, Norge, Kosovo, Polen, Letland, Tyskland og Makedonien og flere af dem endda som hovednavn på større festivaler.
Husbandet stiller bas- og guitar forstærker, trommesæt samt tangenter til rådighed til musikere, der gerne vil op og jamme. Medbring egen guitar eller bas.
Musikhuset Dexter åbner allerede kl. 17.00 med servering af kolde og varme drikke. Dørene ind til scenen åbnes kl. 19.00 med showtime kl. 20.00.
Fri entré hele aftenen - så kan alle være med ;-)
Advertisement

Where is it happening?

Musikhuset Dexter, Svendborg, Denmark

Event Location & Nearby Stays:

Musikhuset Dexter

Host or Publisher Musikhuset Dexter

It's more fun with friends. Share with friends