BLAST Live / Kulturhuset Islands Brygge

Schedule

Sat Jan 15 2022 at 08:30 pm

Location

Kulturhuset Islands Brygge | Copenhagen, SK

BLAST Live \/ Kulturhuset Islands Brygge
Advertisement
BLAST serverer funky boogierytmer du bare ikke kan stå stille til, så fang dine danseglade venner og kom og dans jer varme i februarkulden!

► Lørdag den 15. januar 2022, kl. 20.30
► Forsalg: 225 kr. + gebyr /I døren: 250 kr.
► Køb billetter her: https://billetto.dk/e/dansefest-med-blast-billetter-573691

Kridt danskeskoene, send en runde-sms til alle dine venner og gør klar til at fyre den maks af til BLAST i kulturhuset.
Når BLAST optræder udvikler det sig altid til en svedig fest, hvor publikum bliver revet med af funky dansemusik og forrygende solister og instrumentalister.
Det danske soul-funk-bigband Blast blev dannet i 1980 af nogle af landets bedste musikere og sangere, men tog først fart i 1981, og blev hurtigt et af Danmarks mest populære bands op gennem 80'erne. I en periode tegnede solister som Hanne Boel, Tina Schäfer og Lise Dandanell bandet. Men også prominente navne som Tamra Rosanes, Mona Larsen, Bob Ricketts, Poul Halberg, Jacob Andersen og Jørgen Emborg m.fl. har gennem tiden været medlemmer af orkestret. Blast blev opløst i 1990 og siden gendannet i 2005.
I dag består Blast både af garvede veteraner og nye talenter. Alle gymnasieeleverne fra 1980erne er voksne - og det er BLAST nu også blevet. Men ikke desto mindre ved de hvem deres fans er, og vil hylde dem, og 1980erne, der aldrig kan, skal eller må glemmes.
BLAST vil få pulsen op på publikum i salen, ja nok især på dem som nu også er blevet en del ældre, siden de funky Momtmatre eller gymnasiedage. Så kom og fest med og genoplev svedige funky, jazzede, men mest af alt musikalske HITS fra dengang - med lidt afstikkere til nutidige hits. Navne som Earth, Wind & Fire, Joe Cocker, Prince, Ray Charles, Chaka Chan og Alicia Keys er i repertoiret, og der bliver mulighed for både at synge og danse med. Masser af mulighed for BLÆS og BOOGIE med een af Danmarks absolutte bedste partybands.
BLAST stiller op med Danmarks bedste 15 m/k big band. Så forbered dig på velkendte ansigter, nostalgi, og husk at have det lette tøj på, og de rigtige dansesko, for der er garanti for ømme fødder dagen efter.
Saml vennerne. Køb billet, så lover vi en FUNKY og FESTLIG aften.

Line up:
Britt Hein – vokal
Sara Broberg – vokal
Helle Henning – vokal
Jakob Olsen – guitar
Jørgen Kaufmann – keys
Ole Skipper Mosgaard – bas
Niels Ratzer – trommer
Kasper Wagner - sax
Nis Toxværd - sax
Ole Himmelstrup – sax
Carsten Andersen - trompet
Hendrik Jørgensen - trompet
Jens Gotholdt– trompet
Kenneth Agerholm - trombone
Bjarne Thanning – trombone
Advertisement

Where is it happening?

Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18, Copenhagen, Denmark

Event Location & Nearby Stays:

Kulturhuset Islands Brygge

Host or Publisher Kulturhuset Islands Brygge

It's more fun with friends. Share with friends