Bilal // Parkteatret // Pres. av All Things Live og Parkteatret

Schedule

Tue Jul 04 2023 at 07:00 pm

Location

Parkteatret | Lillestrøm, AK

Advertisement
Bilal til Parkteatret 4. juli ❤️‍?
R&B-kongen Bilal kommer endelig til Norge! 4. juli står han på Parkteatret med sin myke stemme og deilige toner.
Bilal Sayeed Oliver vokste opp i Germantown, et nordvestlig nabolag i Philadelphia, Pennsylvania. Hans far var dypt interessert i jazz og tok med Bilal på byens jazzklubber. Sang ble etter hvert en stor interesse og lidenskap for Bilal, som senere gikk på New Yorks New School for Jazz and Contemporary Music, hvor han fikk stemmetrening, samt opplæring i jazz og storbandarrangementer.
I 2001 kom hans første debutalbum ‘1st Born Second’, en eksemplarisk neo-soul-utgivelse med samarbeid med legender som Mike City, Robert Glasper og mange fra gruppa The Soulquarians. Det gikk ikke lang tid før albumet nådde topp ti på Billoards R&B-liste. Albumet har en helt egen energi, og blir kritikerrost til den dag i dag, med låter som «Souls Sista», «Reminisce» og «Fast Lane».
Det gikk nesten ni år før vi fikk høre fra Bilal som soloartist. I mellomtiden jobbet han med store stjerner som Beyoncé, Musiq, Clipse, Sa-Ra, Jay-Z og flere andre. Det var ikke før i 2010 at det andre albumet ‘Airtights´s Revenge’ kom. Sangen «Little One» (2010) fra albumet ble i 2011 nominert til en Grammy i kategorien Best Urban/Alternative Performance.
Bilals myke stemme trollbinder publikummet, og hans deilige soul-låter gjør det vanskelig å stå stille. Det varmer våre R&B-hjerter at vi endelig får oppleve han på Parkteatret 4. juli.
? Billetter i salg via Ticketmaster tirsdag 21. mars klokka 10:00.
Advertisement

Where is it happening?

Parkteatret, Lillestrøm, Norway

Event Location & Nearby Stays:

All Things Live Norway

Host or Publisher All Things Live Norway

It's more fun with friends. Share with friends