BARNA 'N' ROLL 2022 (Official Event)

Schedule

Sat Jul 30 2022 at 06:00 pm to 11:45 pm

UTC+02:00

Location

Barna 'n' Roll | Barcelona, CT

Advertisement
⚡️ 5a EDICIÓ del ????? ? ???? ⚡️ ¡¡CARTELL RENOVAT!!
Dissabte 30 de juliol de 2022 @ Poble Espanyol de Barcelona
? Entrades ? http://bit.ly/BarnaNRoll-2022
✘ PENNYWISE
✘ FLOGGING MOLLY
✘ THE TOY DOLLS
✘ CIRCLE JERKS
✘ SHAM 69
✘ THE ANTI PATIKS
.
◆ ????????? tornen a Barcelona 9 anys després del seu concert a la sala Razzmatazz. El retorn dels grans abanderats del punk rock californià Jim, Fletcher, Byron i Randy ens portaran els seus grans clàssics que tots estàvem esperant. Finalment, podrem escoltar Bro Hymn a la plaça del Poble Espanyol de Barcelona. La seva llarga i sòlida carrera compte amb dotze discos d'estudi, l'últim d'ells editat per Epitaph el 2018 que porta el nom de "Never Gonna Die" i que ens recorda que els seus himnes mai moriran.
.
◆ ???????? ????? van començar a fer els seus primers passos com a grup a la taverna de Molly Malones a Los Ángeles, a on van arribar a auto produir el seu primer àlbum "Alive Behind the Green Door" gravat en directe. Gràcies a això, una important discogràfica es va fixar en ells i els va fitxar per gravar el seu segon àlbum "Swagger". A partir d’aquí ja va començar el seu èxit imparable internacional. Fins al moment, han gravat cinc àlbums d’estudi, cinc en directe, un EP i diversos senzills, influenciats des d'un primer moment per la música dels seus avantpassats irlandesos.
.
◆ ??? ??? ????? són uns clàssics de l'escena que sempre ens animen barrejat el seu característic bon humor amb una gran tècnica instrumental. Van vindre enmig per la seva gira de celebració del 40 aniversari on van fer Sold-Out a la sala Razzmatazz. Dos anys mes tard tornen a una ciutat i a un festival on se'ls estima molt, i més després de ser els grans . "Episode XIII" es l'últim disc que van treure el 2019 i que ha tenim ganes d'escoltar en directe.
.
◆ ??? ?????? ????? va néixer de les entranyes del punk de Los Ángeles el 1979 de la mà de Keith Morris i Greg Hetson. La banda va abanderar, junt amb Dead Kennedys i Black Flag, l’escena musical hardcore californiana de finals dels anys 70. Ha baixat dels escenaris en dues ocasions per diferents motius. El primer cop, fou el 1987 després del llançament del seu cinquè àlbum per la marxa d’un dels seus membres a Bad Religion i més tard, al 2000, quan Morris va ser diagnosticat de diabetis. Uns anys després la banda va tornar a reunir-se i ha continuat dalt escenaris per cantar els seus innumerables èxits publicats al llarg d’aquests més 40 anys de carrera.
.
◆ ???? ?? (de ????? ??????) Les seves lletres directes, el seu punk futboler, l'ideal proletari de la banda i el carisma de Pursey van excitar tant el seu públic que convertia els seus concerts en autèntiques batalles campals. Desil·lusionat pel fracàs del seu ideal, Pursey va dissoldre la banda a finals de 1979. Ara tornen al Barna’n’roll amb el la formació original de Jimmy Pursey, Dave Parsons i Dave Tregunna.
.
◆ ??? ????-?????? és una banda fundada a Terrassa, amb la missió de crear un projecte de Punk Rock fresc, directe i agressiu i cantat en català, tornant als orígens d'aquest estil amb cançons curtes i intenses. Durant la seva curta i accidentada trajectòria, van publicar tot un seguit de treballs en forma de EPs i LPs, van guanyar-se centenars d’enemics i van trepitjar tot tipus d’escenaris de terres catalanes i més enllà, sent una part activa de l’underground on se'ls coneix per la seva energia i precisió en els directes i per la seva irònica i impredictible actitud Punk Rock. Després d’una aturada imprevista de 4 anys per motius que es desconeixen, la banda torna a la càrrega per celebrar els 10 anys del seu naixement i per tornar a la seva particular guerra contra el hippisme i el mainstream musical català. Catalunya torna a tenir un problema i s'anomena The Anti-Patiks.
.
➣ 2022.07.29 - BARNA'N'ROLL / ????-?? @ Sala Razzmatazz
? ⇢ http://bit.ly/BarnaNRoll-2022-WARMUP
.
➣ 2022.07.30 - BARNA'N'ROLL / ???????? @ Poble Espanyol
? ⇢ http://bit.ly/BarnaNRoll-EVENT2022
Advertisement

Where is it happening?

Barna 'n' Roll, ,Barcelona, Spain, Barcelona, Spain

Event Location & Nearby Stays:

HFMN CREW

Host or Publisher HFMN CREW

It's more fun with friends. Share with friends

Discover More Events in Barcelona

PRENDE LA VELA FESTIVAL: La Perla, talleres y m\u00e1s
Fri Jul 29 2022 at 07:00 pm PRENDE LA VELA FESTIVAL: La Perla, talleres y más

Carrer d'Àlaba, 30, 08005 Barcelona, Spain

FESTIVALS PARTIES
Iron Maiden Barcelona
Fri Jul 29 2022 at 08:00 pm Iron Maiden Barcelona

Barcelona, Spain

NARANJO SLOW BARCELONA
Fri Jul 29 2022 at 10:00 pm NARANJO SLOW BARCELONA

Slow Barcelona

CONCERTS MUSIC
Afterparty Iron Maiden tras el concierto !
Fri Jul 29 2022 at 11:59 pm Afterparty Iron Maiden tras el concierto !

Undead Dark Club

CONCERTS
Esgl\u00e9sies Viatgeres de Barcelona
Sat Jul 30 2022 at 10:00 am Esglésies Viatgeres de Barcelona

Carrer d'Aragó, 299, 08009 Barcelona (Barcelona), Espanya

ART
SatuRRRnight at La Terrrazza
Sat Jul 30 2022 at 11:45 pm SatuRRRnight at La Terrrazza

Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 08038 Barcelona, Spain

Senderismo Pirineo & Costa Brava
Sun Jul 31 2022 at 12:00 pm Senderismo Pirineo & Costa Brava

Estación de Barcelona Sants

TRIPS-ADVENTURES TREKKING
Seminario de Danzas, ritmos y cantos Senegaleses con percusi\u00f3n en vivo.
Wed Aug 03 2022 at 10:00 am Seminario de Danzas, ritmos y cantos Senegaleses con percusión en vivo.

Barcelona, Spain

DANCE FESTIVALS
Descobrint Sarri\u00e0; Esperit de Poble
Thu Aug 04 2022 at 10:15 am Descobrint Sarrià; Esperit de Poble

Plaça de Sarrià, 08017 Barcelona (Barcelona), Espanya

What's Happening Next in Barcelona?

Discover Barcelona Events