Barcelona Fiddle Congress 2022

Schedule

Fri Jul 01 2022 at 10:00 am to Sun Jul 03 2022 at 02:00 pm

Location

Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) | Barcelona, CT

Advertisement
BFC ensenya altres formes de tocar instruments de corda/enseña otras formas de tocar instrumentos de cuerda/shows other ways to play strings
About this Event

Des de l’any 2013, l’ESMUC organitza el Barcelona Fiddle Congress, una trobada que vol consolidar un espai de debat al voltant dels instruments de corda fregada dins la tradició musical popular. El congrés ha assolit un èxit de convocatòria en totes les seves edicions.

Fiddle és la paraula amb què els anglosaxons es refereixen al violí en l’àmbit folclòric. El Barcelona Fiddle Congress ha donat a conèixer altres formes de tocar els instruments de corda. Un projecte que assumeix l’ESMUC com a mostra del seu compromís amb una educació musical que abraça tots els estils.


Desde el año 2013, La ESMUC organiza el Barcelona Fiddle Congress, un encuentro que quiere consolidar un espacio de debate en torno a los instrumentos de cuerda frotada dentro de la tradición musical popular. El congreso ha alcanzado un éxito de convocatoria en todas sus ediciones.

Fiddle es la palabra con la que los anglosajones se refieren al violín en el ámbito folclórico. El Barcelona Fiddle Congress ha dado a conocer otras formas de tocar los instrumentos de cuerda. Un proyecto que asume la ESMUC como muestra de su compromiso con una educación musical que abarca todos los estilos.


Since 2013, the ESMUC has been organizing the Barcelona Fiddle Congress, a meeting that aims to consolidate a space for debate around stringed instruments in the popular musical tradition. The congress has been a success in all its editions.

Fiddle is the Anglo-Saxon word for the violin in folk art. The Barcelona Fiddle Congress has unveiled other ways to play string instruments. A project that ESMUC assumes as a sign of its commitment to a music education that embraces all styles.


Event Photos
Advertisement

Where is it happening?

Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), 155 Calle Padilla, Barcelona, Spain

Event Location & Nearby Stays:

Tickets

EUR 0.00 to EUR 250.00

Escola Superior de M\u00fasica de Catalunya ( ESMUC )

Host or Publisher Escola Superior de Música de Catalunya ( ESMUC )

It's more fun with friends. Share with friends