BALLET CLÀSSIC D´UCRAÏNA AL PALAU DE LA MÚSICA - Barcelona

Schedule

Wed Jul 27 2022 at 09:30 pm

Location

Palau de la Música Catalana | Barcelona, CT

Advertisement
LA NUEVA EXPERIENCIA EN EL PALAU: UNA FUSIÓN ENTRE EL MODERNISMO CATALÁN Y EL BALLET CLÁSICO.
El Gran Ballet per excel•lència
Seguint la tradició i l'esperit del ballet clàssic, aquesta sumptuosa producció del Ballet Clàssic d'Ucraïna captura tota la bellesa i el drama de l'autèntic ballet romàntic, un clàssic de tots els temps que emociona a totes les generacions.
En cadascuna de les presentacions, la motivació principal del Ballet Clàssic d'Ucraïna és cuidar les tradicions i essència del ballet clàssic més pur, fent d'elles un festeig per als sentits amb l'encant dels seus vestuaris i la vistositat de les seves decoracions; generant un equilibri fascinant amb la perfecció de les seves línies i la sobrietat de les seves coreografies.
Amb els millors ballarins ucraïnesos dirigits per la coreògrafa Natalia Kazatska, el Ballet Clàssic d'Ucraïna recrea amb singular mestratge les obres clau del ballet universal. Aquesta companyia emergent amb seu a la ciutat de Khàrkiv, un veritable referent d'aquest gènere, és l'encarregada de portar a escena obres mestres com El Llac dels Cignes, El Trencanous, Giselle, La Bella Dorment, etc.
Una captivadora història d'amor (un príncep, una bella jove transformada en cigne pel conjur d'un bruixot, un engany mortal...), el virtuós doble paper d´Odette/Odile, la força de la música de Txaikovski, i un dels més grans pas de deux del repertori del ballet, converteixen El Llac dels Cignes en una experiència única!

Un romàntic entorn, una coreografia esplèndida i una inoblidable història d'amor sentenciat es combinen per a fer del Llac dels Cignes un autèntic ballet clàssic, aclamat pel públic a tot el món.
Durant la seva àmplia trajectòria, el Ballet Clàssic d'Ucraïna ha realitzat nombroses i reeixides gires recorrent els millors escenaris d'Europa.
Advertisement

Where is it happening?

Palau de la Música Catalana, C/ Palau de la Música 4-6,Barcelona, Spain, Barcelona, Spain

Event Location & Nearby Stays:

NK Prodarte

Host or Publisher NK Prodarte

It's more fun with friends. Share with friends