Balett Gyerekeknek (6-10 éves) / Ballet for Kids (6-10 years)

Schedule

Tue Feb 07 2023 at 03:00 pm to 04:00 pm

Location

Hevzso Studio | Budapest, BU

Advertisement
(English bellow)
Magyarul
A gyerekek az év folyamán kreatív és játékos módon tanulják meg a klasszikus balett alapjait, hogy felébresszék a bennük rejlő művészi vénát.
A klasszikus balett egy olyan technika, amelyet a tizenötödik század óta tanítanak, és az idők során úgy fejlődött, hogy alkalmazkodjon korunkhoz. A balett soha nem megy ki a divatból, hiszen alapja a többi tánctechnikának.
Miért érdemes klasszikus balettet tanulni?
A tánc előnyei közé tartozik a testtartás javítása, a rugalmasság és a pszichomotoros koordináció növelése, emellett a zenei-és ritmusérzék fejlesztése. Továbbá segíti a koncentrációt, az önbecsülést, és a testbeszéd révén növeli a kreativitást.
Korosztály 6-10 év
Időpont: Kedd Délután 15:00-16:00
Nyelv: magyarul és angolul
Jelentkezés:
https://forms.gle/yq9ByAR5iuLvQQt1A vagy emailben:
[email protected]
Órajegy: 3 500 FT
4 alkalmas bérlet: 10 500 FT (60 napig érvényes)
A foglalkozást Alejandra Rosas tartja
Alejandra Rosasról
Alejandra Rosas Hernández egy fiatal hivatásos táncművész Kolumbiából, aki 6 éves korában kezdett el táncolni, és azóta is folyamatosan táncol.
Kolumbiában és később Kubában a legrangosabb tanároktól tanult, majd 2010-ben Magyarországra költözött, ahol tanulmányait a világ minden tájáról származó tapasztalt és jól ismert tanárokkal folytatta.
Szakmai képzését a Budapest Kortárstánc Főiskolán fejezte be. Több mint 8 évet tanított felnőtteket és gyermekeket.
Tánctudásának a két kontinensen folytatott tanulmányokból fakadó sokszínűségét friss szemléletű, dinamikus és energikus órákon adja át.
------
English
Over the course of the year, children will learn the fundamentals of classical ballet in a creative and playful way, to awaken that artistic vein we all have inside us.
Classical ballet is a technique that has been taught since the fifteenth century and through the time has develop to adapt our time. It is a technique that never goes out of fashion, as it is the basis of other dance techniques.
Why to learn classical ballet?
Dance brings as benefits the improvement of body posture, increases flexibility and psychomotor coordination, in addition to developing a good ear for music and rhythm. It also helps concentration, self-esteem and increases creativity through body language.
Age: from 6 to 10 years old
Schedule: Every Tuesday afternoon 15:00-16:00
Language: Hungarian and English
Registretion:
https://forms.gle/yq9ByAR5iuLvQQt1A
or by email:
[email protected]
Single class: 3 500 Ft
4 classes pass: 10 500 ft (valid for 60 days)
The class is held by Alejandra Rosas
About Alejandra Rosas
Alejandra Rosas is a young professional dancer from Colombia. She started dancing when she was 6 years old and since then she has always been in the dance scene.
She studied classical ballet from the most prestigious teachers in Colombia and Cuba.
In 2010 she moved to Hungary where she had the opportunity to learn from experienced and well known teachers from all over the world.
She finished her professional studies in Budapest Contemporary Dance Academy and has been teaching adults and children for more than 8 years.
Her classes are dynamic and energetic with the fresh perspective of a young dancer who had study in two continents, giving diversity in her movements and dance knowledge.
Advertisement

Where is it happening?

Hevzso Studio, Stromfeld Aurél út 8.,Budapest, Hungary, Budapest, Hungary

Event Location & Nearby Stays:

Alejandra Rosas

Host or Publisher Alejandra Rosas

It's more fun with friends. Share with friends