Az elveszett illatok nyomában botanikai parfümkészítő workshop- 2023. Március 25-26. Aroma Botanica/

Schedule

Sat Mar 25 2023 at 09:00 am

Location

Budapest Óbuda | Budapest, BU

Advertisement
Az illatok életünk meghatározó részét képezik. A modern élet azonban sokunk szaglási érzékenységét eltompította. Az illatok az önkifejezés eszközét is jelentik, komoly önismereti feladatot és felismeréseket hozhatnak számunkra.Szabadítsa ki az illatok által felcsigázott kreativitását, amire oly rég vágyott!
Erre nincs is jobb alkalom, hisz "Az elveszett illatok nyomában" címmel ismét botanikai parfümkészítő workshopot indul az Aroma Botanica Aromatherapy és a Scent Poetry szervezésében.Továbbra is valljuk, hogy a szintetikus illatok és kozmetikumok korában létezik egy olyan, érzékeny orrú és lelkű közösség, aki kíváncsi a természetes illatokra, esztétikai élményekre és nem utolsó sorban, szeretné elsajátítani a botanikai parfümkészítés alapjait.
Nekik hirdetünk ismét egy kétnapos workshopot, ahol olyan témákat érintünk, mint a parfümtörténelem, az illatok nyelve, a szaglás működése és persze a keverési gyakorlatok. A kötetlen önismereti játékok során észrevétlen kapcsolódik majd a képzelőerőnk és kreativitásunk a botanikai parfümkészítés izgalmas folyamatába, hogy a workshop végére kezünkben legyen saját énünk pár csepp esszenciája
A kétnapos workshop ára személyenként: 80 ezer forint - áfamentes)
A workshop tartalmazza:A negyvenoldalas, színvonalas jegyzetet, melyben a megtalálható a workshop anyaga, a parfümszórót és a parfüm roll-ont, melybe a résztvevők által maguknak készített parfümkeverék kerül majd, a legjobb minőségű illóolajok és gyanták használatát, valamint a keveréshez szükséges eszközöket.Mindenkit szeretettel várunk!
Időpont: 2023. Március 25-26. (szombat-vasárnap 9-17 óráig)
Helyszín: Budapest, Óbuda
Jelentkezni korlátozott számban:
[email protected] és [email protected], 06 20 960-4393 vagy 06 20 342-1232.
A jelentkezés után egy megadott számlaszámra 20 ezer forintos első részletet kérünk befizetni, ami a résztvétel feltétele.
Advertisement

Where is it happening?

Budapest Óbuda, Budapest, Hungary

Event Location & Nearby Stays:

Aroma Botanica Aromatherapy

Host or Publisher Aroma Botanica Aromatherapy

It's more fun with friends. Share with friends