Askestorm og Maya

Schedule

Thu Apr 13 2023 at 09:00 pm

Location

Spillestedet Harders | Svendborg, FY

Advertisement
Spændende og moderne upcomming pop i en dobbeltkoncert!
Torsdag d. 13. april
Dørene åbner: 19:00
Show: 20:00
Pris: 120 kr
Klub25: 50 kr
Askestorm�
-er barndomsvennerne Asger Falkesgaard-Ohlsen og Storm Trolle Trier. De har spillet og skrevet musik sammen siden de var børn. En splittet ungdomstilværelse og livet som ung i en storby. Det har præget drengenes univers og de tager især inspiration fra deres omgivelser. Deres omgivelser skaber rum til kærlighed, hverdag, kreativ udfoldelse.
Askestorm kombinerer elementer af pop, Singer/songwriter og klassisk rock. De skaber dermed en lyd som minder om Ulige Numre og Undertekst. I sammenspil med deres ærlige og livsbekræftende tekster på dansk skaber det et bemærkelsesværdigt hitpotentiale. Deres ærlighed kommer især til udtryk gennem deres nærværende performances – og på trods af deres unge aldre har de spillet en del koncerter i og omkring København blandt andet Skråen, uKirke og Richters og i foråret var de på tour med 10 stop rundt på Sjælland – blandt andet Pumpehuset, Rust, Elværket og Gimle.
MAYA
�-er alt det, du elsker ved guitardrevet indierock, kombineret med en melodisk og drømmende vokal. Denne kontrast skaber en nostalgisk men samtidigt nytænkende lyd, der er energisk, festlig og helt igennem hjertefølt på én og samme tid.
Musikken bærer præg af en introspektiv legesyghed, der kulminerer i højintense koncerter med et propfyldt dansegulv. Som publikum står man tilbage med en euforisk lykkerus i kroppen, og de fængende melodier synges indtil langt ud på natten.
Bandet består af fire distinkte personligheder der hver især sætter deres personlige præg på musikken: Niels Kristensen på trommer, Tobias Bjerg og Karl Storm på guitar, og til sidst Albert Callesen, hvis inderlige og medrivende stemme går direkte i publikums hjerter.
Musikernes passion kan tydeligt mærkes i deres rå og oprigtige levering. De har alle lige fra barnsben haft en kæmpe interesse for musik, hvor kunstnere som The Strokes, Interpol og My Bloody Valentine har været med til at inspirere og forme deres musikalske identitet.
Advertisement

Where is it happening?

Spillestedet Harders, Møllergade 36,Svendborg, Denmark

Event Location & Nearby Stays:

Spillestedet Harders

Host or Publisher Spillestedet Harders

It's more fun with friends. Share with friends