ARAB STRAP live in Athens | Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2026 || gazarte ground stage
Schedule
Sun, 29 Nov, 2026 at 08:30 pm
UTC+02:00Location
Voutadon 32-34, 11854 Athens, Greece | Athens, AT
Advertisement
ARAB STRAP live in AthensΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2026 | GAZARTE GROUND STAGE
Οι Arab Strap, ένα από τα πλέον αγαπημένα και εμβληματικά σχήματα της σκοτεινής πλευράς του indie rock, επιστρέφουν στην Αθήνα για μια εμφάνιση στο gazarte ground stage, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2026. Το ντουέτο των Aidan Moffat και Malcolm Middleton, που εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες μετατρέπει την καθημερινότητα, τη μοναξιά, τον έρωτα, τις εμμονές και τις ανθρώπινες αδυναμίες σε ωμή ποιητική αφήγηση, συνεχίζει να παραμένει μοναδικό στο είδος του και είναι κι αυτός ένας λόγος για τον οποίον είναι τόσο αγαπητό στο κοινό του.
Από τα μέσα των ‘90s μέχρι σήμερα, οι Arab Strap διέγραψαν μια σπουδαία καλλιτεχνική διαδρομή, με έναν ήχο που ισορροπεί ανάμεσα στο slowcore, την electronica, το folk και το post-rock, πάντα μέσα από τον χαρακτηριστικό spoken τρόπο γραφής και ερμηνείας του Moffat. Albums όπως τα Philophobia, The Red Thread, Monday at the Hug & Pint και το συγκλονιστικό comeback τους με το As Days Get Dark, τους καθιέρωσαν ως ένα από τα σημαντικότερα βρετανικά alternative σχήματα των τελευταίων δεκαετιών.
Στις 29 Νοεμβρίου, το gazarte ground stage θα γεμίσει με τις ιστορίες, τις εξομολογήσεις και τη σκοτεινή ενέργεια μιας μπάντας που κατάφερε να μετατρέψει την ανθρώπινη αδυναμία σε τέχνη. Οι Arab Strap δεν είναι ένα συγκρότημα νοσταλγίας, αλλά μια μπάντα που εξακολουθεί να γράφει σπουδαία τραγούδια και να πραγματοποιεί ζωντανές εμφανίσεις με ουσία, ένταση και αδιαπαραγμάτευτη ειλικρίνεια.
Για όσους τους ακολουθούν χρόνια, αλλά και για όσους θέλουν να ανακαλύψουν γιατί θεωρούνται ένα από τα πιο ιδιαίτερα και σπουδαία σχήματα της σύγχρονης βρετανικής μουσικής, αυτή η βραδιά είναι -κατά το ελάχιστον- απολύτως απαραίτητη!
Το Fan Early-Access Presale ξεκινάει στις 21.05 και το General Presale ξεκινάει στις 22.05.
Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 28€
Fan Early-Access Presale: 28€ (διαθέσιμο μόνο 21.05, σε περιορισμένη ποσότητα)
Ταμείο: 32€
Ώρα προσέλευσης: 20:30
Ώρα έναρξης: 21:30
Παραγωγή: Gazarte, 223 Events
Advertisement
Where is it happening?
Voutadon 32-34, 11854 Athens, Greece, Βουτάδων 32, 118 54 Αθήνα, Ελλάδα, Athens, GreeceEvent Location & Nearby Stays:
Know what’s Happening Next — before everyone else does.



















