Anthony Morgans Inspirational Choir of Harlem // Cosmopolite

Schedule

Tue Dec 19 2023 at 07:00 pm

Location

Cosmopolite Scene | Lillestrøm, AK

Advertisement
Vi gjentar fjorårets gospel-suksess og denne gangen med Anthony Morgans Inspirational Choir of Harlem!
Basert på det koret leverte i fjor, sier vi oss enige med David Letterman: «This choir rocks the house!» Da opptrådte The Harlem Spirit of Gospel, et band som også er under ledelse av Anthony Morgan.
Dette er koret som får publikum til å reise seg sammen for å synge og danse til livsbejaende gospelmusikk.
- Det fungerer i alle land, sier grunnleggeren av koret Anthony Morgan, og snakker av erfaring fra turneer med koret i alle verdens hjørner.
Korets spirituelle leder er Pastor Reene F. Washington Gardner av Memorial Baptist Church i Harlem, New York. Multitalentartisten og leder av koret, Anthony Morgan leder en gruppe med et allsidig uttrykk, som spenner fra gospel, jazz, pop til RnB.
Anthony Morgans Inspirational Choir of Harlem har fremført, spilt inn og turnert med artister som Sting, Billy Joel, Ike & Tina Turner, Diana Ross, RuPaul, Elton John og Aretha Franklin!
Koret var det første noensinne til å synge på «Songwriters Hall of Fame Awards» og ble anmeldt slik av Billboard Magazine: «Seremonien var full av «starpower» takket være The Anthony Morgans Inspirational Choir of Harlem».
Disse unike og håndplukkede stemmene som utgjør koret, tar med seg sin kjærlighet til Gud og lidenskap for musikken med seg på scenen. The New Pittsburgh Courier skriver i sin anmeldelse fra en konsert:
«Morgans Inspirational Choir of Harlem fremførte salmer og gospel som etterlot seg et trollbundet publikum. Richard Smallwoods «Total Praise» ga publikummerne tårer i øynene av den vakre fremførelsen».
Line up:
Anthony Morgan – vokal
JaquanTerrell – keyboard
Maryta Patrice Fields – vokal
Monique laura Atkins - vokal
Phyllis Thurston - vokal
Derick Mcelveen Jr. – trommer
Matthew Lee Mabry - vokal
Jadelwen Vadario Robinson - vokal
Advertisement

Where is it happening?

Cosmopolite Scene, Lillestrøm, Norway

Event Location & Nearby Stays:

Cosmopolite Scene

Host or Publisher Cosmopolite Scene

It's more fun with friends. Share with friends