ANITA SKORGAN - Bare en mamma. Holmlia kirke

Schedule

Sun Mar 05 2023 at 08:00 pm

Location

Holmlia kirke | Oslo, OS

Advertisement
En kjent og kjær artist, som på hjemmebane har kjempet store kamper på vegne av sine to funksjonshemmede barn. Vi "varmer opp" til kvinnedagen med et konsertforedrag med Anita Skorgan som forteller og synger om et utfordrende mammaliv.
Anita Skorgan er en artist og låtskriver vi har hatt gleden av å kjenne gjennom svært mange år. Til tross for at hun har levd i offentligheten, har hun samtidig klart å beskytte sin familie mot eksponering. Derfor var det sterkt - og for mange overraskende - å få ta del i noen av hennes livserfaringer da hun var gjest hos Lindmo i 2019.
Hun er mor til to flotte tvillingjenter med Cerebral Parese. Begge bruker rullestol og begge bodde hjemme til de var 18 år gamle. Nå som Skorgan har fått tilbake kreftene, føler hun et behov for å dele disse sterke opplevelsene.
Vi ser frem til en kveld hvor Anita Skorgan deler ærlig og rått, og samtidig byr på personlige musikkinnslag som emosjonelt utdyper og farger det hele.
Midt oppi alt det krevende skildres også den uventede gleden, kjærligheten og styrken som dukker opp og som byr på utvikling og nye horisonter.

Bare en mamma
Det har nærmest blitt en klisje at kampen mot systemet er en hardere prøvelse enn det å være forelder til barn med tunge omsorgsbehov. Like fullt er det slik hun opplever det når hun blir fullstendig avhengig av hjelp og støtte utenfra for å klare omsorgen for de multifunksjonshemmede tvillingene og for å mestre sitt nye liv. I foredraget skildres dette og vi er med på fortellingen om hvordan det gikk til i den første, avgjørende tiden da livet ble snudd helt rundt.
Man redder barn til et liv som funksjonshemmet. Men hva slags liv redder man dem til?
Hva slags holdninger møter barna?
Hva skjer med familien og de relasjonene som eksisterte forut for dette?
Og hvordan overlever man et sjokk og en sorg av disse dimensjoner?

Anita Skorgan, foredrag/vokal/flygel
Søndag 5. mars kl. 20
Holmlia kirke
www.holmliakirke.no
Bill: 320,- (+ avgifter)
Kjøp billetter her:
https://holmliakirke.ticketco.events/no/nb/m/e/anita_skorgan
Advertisement

Where is it happening?

Holmlia kirke, Holmlia kirke - Ravnåsveien 28,Oslo, Norway, Oslo, Norway

Event Location & Nearby Stays:

Holmlia kirke

Host or Publisher Holmlia kirke

It's more fun with friends. Share with friends