Anders Mogensens European Jazz Exposure // Odense Jazz Festival

Schedule

Wed Aug 02 2023 at 07:00 pm to 09:00 pm

Location

Frølageret | Svendborg, FY

Advertisement
Anders Mogensens European Jazz Exposure

Piotr Wojtasik - Trompet / PL
Gabriel Coburger - Tenorsaxofon / DE
Jesper Bodilsen - Bass / DK
Fini Broadbery - Piano / DK
Anders Mogensen - Trommer / DK
Igennem de sidste mange år har den internationalt anerkendte jazz trommeslager Anders Mogensen været en del af den Europæiske jazz scene og fulgt dens udvikling på tæt hold.
Med denne kvintet præsenterer Mogensen toppen af Europæisk jazz.
Piotr Wojtasik har siden starten af 1990’erne været en del af den Polske jazz elite og har udgivet ikoniske jazz albums, bl.a. i samspil med trommeslageren Billy Hart og sax ikonet Billy Harper.
Tyske Gabriel Coburger tilhører den tyske jazz elite. Han har bl.a. spillet med Norddeutche Rundfunk Big band og været en af de mest markante saxofonister af hans generation.
Jesper Bodilsen og Mogensen har spillet sammen siden starten af 90’erne. Bodilsen har indspillet for navnkundige ECM records og turneret i hele verden med navne som trommeslageren Ed Thigpen, saxofonisten Joe Lovano og den italienske pianist Stefano Bollani.
Sidste mand i kvintetten er den unge talentfulde pianist Fini Broadbery. Fini har et kæmpe swing i hans spil og en sjælden set kreativitet.
Anders Mogensen har igennem mere end tre årtier været en markant skikkelse på den internationale Jazzscene. Han har indspillet cd’er for Blue Note, Storyville og Savant records. Han har modtaget grammies i lande som Canada, Norge og Polen. Han er til daglig fast medlem af Jerry Bergonzi Quartet og Walt Weiskopf European Quartet.

Der er denne aften lagt op til et jazz topmøde i særklasse! Do not miss.
Advertisement

Where is it happening?

Frølageret, Svendborg, Denmark

Event Location & Nearby Stays:

Odense Jazz Festival

Host or Publisher Odense Jazz Festival

It's more fun with friends. Share with friends