Ananas, Oskarin Gramofoni & Muovikukat | Bar Loose

Schedule

Wed Sep 28 2022 at 08:00 pm

Location

Bar Loose | Helsinki, ES

Advertisement
ANANAS
Ananas ei tunne genrerajoja, vaan esittää monenlaista popmusiikkia. Usvainen synapop voi edetä klubien hämärille tanssilattioille, tai sitten äkkiväärästi muuttua punk-henkiseksi riehakkuudeksi.
Kaikkea yhdistävänä punaisena lankana on jonkinlainen Suomi-iskelmän henki. Musiikki on tanssittavaa, mutta tarinat ja laulut usein surullisia tai vähintäänkin kivuliaita.
https://open.spotify.com/artist/3KOt3hXeyD4RpBjbbTXUBP
OSKARIN GRAMOFONI
Oskarin Gramofoni on vaihtoehtorockia, sekä grungea blastbeateihin ja pöriseviin fuzz kitaroihin yhdistelevä trio Porista ja Helsingistä. Bändi julkaissut kaksi pitkäsoittoa ja EP:n. Kolmannen levyn on tarkoitus ilmestyä tänä syksynä. Julkaisut ovat olleet soundimaailmaltaan hyvinkin erilaisia toisiinsa verrattuna, pop-sensibiliteetin pysyessä kuitenkin vahvana jokaisella levyllä.
https://www.facebook.com/oskaringramofoni
MUOVIKUKAT
Muovikukat on indiebändi, jonka musiikissa ajoittain rosoiseen soundimaailmaan sekoittuu makeita pop-koukkuja sekä haikeita äänimaisemia. Bändi on julkaissut 4 sinkkubiisiä ja Taittuu siniseen- EP:n syksyllä 2021. Muovikukat nauhoitti toisen EP:nsä viime keväänä ja se julkaistaan syyskuussa 2022.
https://open.spotify.com/artist/6096QEMNGbKLdTxrV9Eo2M
Liput 7e
Advertisement

Where is it happening?

Bar Loose, Annankatu 21, Helsinki, Finland

Event Location & Nearby Stays:

Muovikukat

Host or Publisher Muovikukat

It's more fun with friends. Share with friends