Amaranthe & Beyond The Black + Butcher Babies + Ad Infinitum | Stockholm - SOLD OUT

Schedule

Sat Nov 12 2022 at 05:30 pm

Location

Fryshuset Event | Stockholm, ST

Advertisement
Amaranthe debuterade 2011 och har slagit igenom stort över hela världen med hits som Hunger, The Nexus och Amaranthine. Vi såg dem senast i Sverige som support till Sabaton på de utsålda spelningarna på Scandinavium samt Hovet.
Beyond The Black har vi sett i Sverige både som headlineakt och som support till Within Temptation. Deras symfoniska metal vinner hela tiden nya fans och dem spås till att bli ett av de största banden inom genren.
Butcher Babies, som frontas av sångerskorna Heidi Shepherd och Carla Harvey, släppte sitt första album ”Goliath” 2013. De fick snabbt stort genomslag, inte minst efter att ha turnerat med artister som Marilyn Manson och Danzig. Bandet har tagit sitt namn från Wendy O Williams-låten ”Butcher Baby” och just Wendy O Williams är en av bandets största influenser vid sidan av Slipknot och Slayer.
Det schweiziska symfoniska metalbandet Ad Infinitum var från början ett soloprojekt av sångerskan Melissa Bonny men blev med tiden ett fullt band. Debutalbumet kom 2020 och de har redan hunnit släppa ytterligare två album.
Advertisement

Where is it happening?

Fryshuset Event, Mårtensdalsgatan 6,Stockholm, Sweden, Stockholm, Sweden

Event Location & Nearby Stays:

Fryshuset Klubben\/ Arenan

Host or Publisher Fryshuset Klubben/ Arenan

It's more fun with friends. Share with friends