AMA - Edicion i 10-të

Schedule

Sun Mar 12 2023 at 06:00 pm

Location

Illinois Valley Community College | Oglesby, IL

Advertisement
Recitali AMA 2023, Ed.10
LAJMËRIM për të rinjtë, nxënës/muzikantë: regjistrohuni për të marrë pjesë në Recitalin Muzikor AMA 2023, Ed.10. Organizuar nën Shoqatën "Uskana" Sh.B.A., një organizim jo-profitabil, dhe pa pagesa për pjesëmarrje.
VENDI: Illinois Valley Community College
Cultural Center
815 N Orlando Smith Rd
Oglesby, IL 61348
DATA/ORA: 12 Mars 2023, 6:00 PM (dhe takimi shoqeror 8:00 PM).
REGJISTRIMI: deri 31 Janar, 2023
KONTAKTONI: Lirim Neziri - Tel: 309-236-9255 / Email: [email protected]
Mirë se vini të gjithë shqiptarët nga të gjitha trojet.
Advertisement

Where is it happening?

Illinois Valley Community College, 815 N Orlando Smith St,Oglesby,IL,United States, Oglesby, United States

Event Location & Nearby Stays:

Shoqata \u201cUskana\u201d USA

Host or Publisher Shoqata “Uskana” USA

It's more fun with friends. Share with friends