Allas Live: Ressu Redford

Schedule

Fri Jun 09 2023 at 07:00 pm

Location

Allas Sea Pool | Helsinki, ES

Advertisement
Jo vuosikymmenien ajan suomalaisia musiikillaan viihdyttänyt Ressu Redford esiintyy Allas Liven lavalla perjantaina 9.6.2023. Artisti teki menestyksekkään paluun soolomusiikin pariin tammikuussa 2019.

Onnistuneiden singlejulkaisujen lisäksi Ressu Redford hurmasi suomalaiset Vain elämää -tv-ohjelmassa ja julkaisi uuden albuminsa Hölmö sydän lokakuussa 2021. Kyseinen levy on artistin uran kannalta merkityksellinen, sillä viimeksi albumillinen soolomusiikkia Ressu Redfordilta on saatu yli kymmenen vuotta sitten. Ressu Redfordin kaikkien aikojen tunnetuimpiin kappaleisiin lukeutuvat muun muassa klassikkohitit Älä mee, Kuusi kuuta & Saturnuksen renkaat ja Kuka on se oikea. Nämä Ressu Redfordin klassikkohitit ja monet muut suositut kappaleet ovat kuultavissa varmasti Allas Liven keikalla kesäkuussa.

ALLAS LIVE on kokonaisuus, joka sisältää yli kuusikymmentä kesäkeikkaa Allas Sea Poolin idyllisellä sisäpihalla. Katajanokan merellinen sijainti aivan Helsingin sydämessä on ainutlaatuinen ympäristö tapahtumille. Allas Sea Poolin uniikki miljöö tarjoaa elämyksellisiä ja ikimuistoisia keikkoja niin katsojille kuin artisteille. Liput ja VIP-paketit keikalle myy Lippu.fi.
Advertisement

Where is it happening?

Allas Sea Pool, Katajanokanlaituri 2a, Helsinki, Finland

Event Location & Nearby Stays:

Allas Sea Pool

Host or Publisher Allas Sea Pool

It's more fun with friends. Share with friends