Allas Live: Maija Vilkkumaa // Helsinki

Schedule

Thu Jun 08 2023 at 07:00 pm

Location

Allas Sea Pool | Helsinki, ES

Advertisement
Maija Vilkkumaa nousee esiintymään Allas Liven lavalle torstaina 8.6.2023. Maija Vilkkumaa on Suomen rakastetuimpia lauluntekijöitä ja esiintyjiä. Hänen laulunsa, kuten Satumaa-tango, Ingalsin Laura, Ei, Lottovoitto ja Viimeinen elämä ovat nousseet hiteiksi jo neljällä vuosikymmenellä. Live-esiintyjänä Vilkkumaa sekä hänen energinen ja tyylikäs yhtyeensä ovat vertaansa vailla.
Tällä hetkellä Maija Vilkkumaa elää uutta nousua ja voimakasta luomiskautta – uusi albumi “1973” ilmestyy lokakuussa 2022. “Viimeisimmästä studioalbumistani on jo seitsemän vuotta, ja olen tästä uudesta aivan innoissani. Niin paljon on kertynyt sanottavaa, niin monta tarinaa on kerrottavana! Tähtään siihen, että tästä tulee tähänastisen urani merkittävin levy. Ainakin sen tahdissa saa kiihtyä, innostua, itkeä, nauraa ja tanssia”, Maija lupaa. Allas Liven alkukesässä on siis luvassa naurun ja tanssin täyteinen keikka Maija Vilkkumaan tahtiin.
ALLAS LIVE on kokonaisuus, joka sisältää yli kuusikymmentä kesäkeikkaa Allas Sea Poolin idyllisellä sisäpihalla. Katajanokan merellinen sijainti aivan Helsingin sydämessä on ainutlaatuinen ympäristö tapahtumille. Allas Sea Poolin uniikki miljöö tarjoaa elämyksellisiä ja ikimuistoisia keikkoja niin katsojille kuin artisteille. Liput ja VIP-paketit keikalle muu Lippu.fi.
Advertisement

Where is it happening?

Allas Sea Pool, Katajanokanlaituri 2a, Helsinki, Finland

Event Location & Nearby Stays:

Parvez Parvez Saifi

Host or Publisher Parvez Parvez Saifi

It's more fun with friends. Share with friends