Allas Live 12.6. Helsinki-päivä: MELO + D1 DANI - ilmaiskeikka

Schedule

Mon Jun 12 2023 at 06:00 pm

Location

Allas Sea Pool | Helsinki, ES

Helsinki-päivänä 12.6.2023 Allas Livessä esiintyy MELO + D1 DANI. Keikka on ilmainen ja K18. Illan avaa D1 DANI, jonka jälkeen lavalle astuu MELO.
MELO on päätynyt keväällä julkaistavalla uudella albumillaan trapin ja maalailevan indie-rockin kautta iskevään elektroniseen maailmaan. Linnan käytävillä kaikuvat Chief Keef ja Crystal Castles, mutta kirkkaimpana pauhaa MELOn tinkimätön näkemys.
D1 DANI liukuu tuotannon lasersäteiden keskellä kuin kotonaan. Vaikka nuorukaisen moderni fuusio-trap saattaa häkellyttää, laulaa D1 DANI vaivattomasti ajattomista, henkilökohtaisista aiheista:
”STADIFORNICATIONin biisit kertoo siit kun muutin tuolt oulust päin tänne isoon kaupunkiin ja millasen jätkän tää paikka must tekee. Tekstit on syntyny sellasist hetkist kun mä käyn läpi sitä kuka mä oon täs muuttuvas ympäristössä. Välil mä en yhtään tiedä mitä mä teen, välil mä oon The Shit.”
ALLAS LIVE on kokonaisuus, joka sisältää yli kuusikymmentä kesäkeikkaa Allas Sea Poolin idyllisellä sisäpihalla. Katajanokan merellinen sijainti aivan Helsingin sydämessä on ainutlaatuinen ympäristö tapahtumille. Allas Sea Poolin uniikki miljöö tarjoaa elämyksellisiä ja ikimuistoisia keikkoja niin katsojille kuin artisteille.

Where is it happening?

Allas Sea Pool, Katajanokanlaituri 2a, Helsinki, Finland
Allas Sea Pool

Host or Publisher Allas Sea Pool

It's more fun with friends. Share with friends