Aktivitetsuka i Oslo: GoKart

Schedule

Thu Jun 30 2022 at 02:45 pm

Location

Harald Huysman Karting | Oslo, OS

Advertisement
✨ Tid og sted
Torsdag 30. juni inviterer aktivitetslederne medlemmer og andre interesserte til å kjøre GoKart på Harald Huysman Karting på Alnanru i Oslo. Aktiviteten er gratis for deg som har betalt medlemskontingenten for 2022 (50 kr). Vi møtes ved inngangen klokken 14:45.
Det er totalt 20 plasser. Du må være over 15 år for å delta på denne aktiviteten. Påmelding skjer via dette skjemaet: https://forms.office.com/r/MrJqB1qTzM
✨ Hva skjer?
På Harald Huysman Karting får vi kjøre innendørs GoKart med 270 ccm Honda-motor som går 50 km/t. Vi blir ikledd kjøredress og hjelm og får først en briefing før alle får prøvd seg på banen. Det blir arrangert finaleheat for de 10 raskeste. Det kan være greit å ta med matpakke.
✨ Aktivitetsuka i Oslo
Gokart er den fjerde i en rekke av 12 sommeraktiviteter arrangert av aktivitetslederne i Oslo i uke 26 og 27. Juvente ønsker denne sommeren å tilby inkluderende og rusfri aktivitet over hele landet. Aktivitetsuka skal er et tilbud for ungdom mellom 12 og 26 år. Tilbudet er en god mulighet til å møte andre, være sosial og teste om medlemskap i Juvente er noe for deg. Inviter gjerne med deg enn venn eller to på aktivitet.
✨ Om oss
Juvente er en ungdomsorganisasjon som jobber for en god, trygg og rusfri ungdomstid. Vi arbeider for å minske drikkepresset i samfunnet og er opptatt av å skape en sosial og inkluderende møteplass. Alle mellom 12 og 26 år som godtar medlemsløftet til Juvente kan bli medlem. Medlemskap koster 50 kr i året. I Oslo har vi to lokallag. Oslo Juvente har medlemmer mellom 12 og 18 år, mens Juvente Oslo studentlag er for studenter og unge voksne over 18 år.
Advertisement

Where is it happening?

Harald Huysman Karting, Smalvollveien 34,Oslo, Norway, Oslo, Norway

Event Location & Nearby Stays:

Juvente

Host or Publisher Juvente

It's more fun with friends. Share with friends