Aktív kikapcsolódás Spanyolország kulturális központjában

Schedule

Thu Jun 30 2022 at 12:00 pm to Tue Jul 05 2022 at 10:00 pm

Location

Barcelona, Spain | Barcelona, CT

Advertisement
Hogy mi a közös Barcelona, a Sagrada Família, a Güell park, a La Rambla és a Yogatravel-ben❓ Ebben a pár napban mi leszünk☝?
Immáron több év tapasztalattal a hátunk mögött a következő úti célunk a gyönyörű Barcelona, ahová ezúttal invitálunk is egy energikus feltöltődésre.
Feltett szándékunk, hogy a jóga általunk képviselt szellemiségét összehozzuk a világ különböző pontjaival. ??‍♀️?
Többek között azért szeretjük a jogával összekötni az utazást, a városlátogatást, mert így a mozgás ad egy olyan extra pluszt az ottlétünk alatt, amivel energikusabbak vagyunk, ezáltal intenzívebb a környezet átélése, egyúttal a jóga elmélyült gyakorlása ad egy olyan tudatállapotot, amiben sokkal mélyebb az élmények befogadása.
Ezúttal Barcelonába látogatunk, amely Európa egyik legkedveltebb és legkülönlegesebb látnivalóit felvonultató városa. Igazi bakancslistás "must see". Barcelonát nem lehet bemutatni két mondatban, egyszerűen látni kell, élni kell! (Évente 20 millió turista, aki megfordul itt nem tévedhet.?)
..és természetesen mi sem fogjuk kihagyni a legfontosabb nevezetességeket.
A jóga "szemüvegén" keresztül átélve mindazokat az élményeket, amik előttünk állnak, egy olyan elképesztő tapasztalást ad számodra, amit sosem felejtesz el. Márpedig az életben a legfontosabb dolgok azok a megélések, amikből egész évben töltekezhetünk.
Immáron több száz táborozónk a megmondhatója, a jó kedv, a vidámság, a könnyed szórakozás és az örök emlékek nálunk garantáltan az utazás részei.?
Nem tömegutazást kínálunk Neked, személyesen figyelünk minden résztvevőre és igényeire. Utazásaink során mindig nagyszerű csapat áll össze, amely után a résztvevők egyöntetű véleménye: "ezt kár lett volna kihagyni"?
A létszám erősen limitált! Ezért is a jelentkezéseket érkezési sorrendben tudjuk fogadni. A helyedet érdemes mielőbb biztosítani, hogy semmiképpen ne maradj le.?
☝?BEJELENTKEZÉS: https://alexanderyoga.hu/esemeny/aktiv-kikapcsolodas-spanyolorszag-kulturalis-kozpontjaban/
?HELYSZÍN: Gran Hotel Ray Don Jaime**** https://www.grup-soteras.com/hotel-rey-don-jaime/
⏱IDŐPONT: 2022.06.30-07.05.
?RÉSZVÉTELI DÍJ: 635€
A férőhely végessége miatt a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk elfogadni, a JELENTKEZÉS VÉGLEGESÍTÉSE AZ ELŐLEG (300 €/fő) BEFIZETÉSÉVEL TÖRTÉNIK.
❕ AZ ÁR TARTALMAZZA:
-szállást 6 napra/ 5 éjszakára 4⭐️-os wellness hotelben - 2 ágyas elhelyezéssel (Barcelonától 15 percre lévő nyugodt és festői Castelldefels tengerparti városkában)
-svédasztalos reggelit
-reptéri transzfert (reptérről a szállodába és a szállodából a reptérre)
-jóga órákat és egyéb mozgásos programokat
-welcome drinket
-meglepetés programokat
❕ AMIT AZ ÁR NEM TARTALMAZ:
-repülőjegyet (az ára folyamatosan ingadozik, ezért mielőbb érdemes lefoglalni, jelentkezni, Ha segítségre van szükséged a repülőjegy foglalásához, bátran keress meg minket)
-programok díját
-ebédet, vacsorát
?FONTOS:
Ryanair és Wizz air is indít járatokat aznap Budapestről és Bécsből viszont az ár folyamatosan ingadozik, ezért érdemes mielőbb lefoglalni.
Ha segítségre van szükséged a repülőjegy foglalásához, bátran keress meg minket.
❗️BEUTAZÁSI INFORMÁCIÓK!
Az aktuális spanyol beutazási feltételekről a Külügyminisztérium weboldalán tájékozódhattok https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?spanyolorszag , illetve az indulás előtti napokban tájékoztatunk minden résztvevőt a csoportban!
?Bármilyen kérdés esetén a táborral kapcsolatban készséggel állunk rendelkezésedre, keress bátran.
?Gyere el és éld át velünk ezt az életre szóló élményt!
Várunk szeretettel!
Timi, Alex
Advertisement

Where is it happening?

Barcelona, Spain

Event Location & Nearby Stays:

J\u00f3ga Paradise

Host or Publisher Jóga Paradise

It's more fun with friends. Share with friends