Acid Arab (Live) | Stockholm

Schedule

Sat Mar 18 2023 at 09:00 pm

Location

Slaktkyrkan | Stockholm, ST

Advertisement
Acid Arab (live)
+
Dj’s:
Nima Khak – Special Persian Disco Set
Miss E & Jan Vall
CIRKATIDER
21.00: Öppnar
21.00: Miss E & Jan Vall + Percussions by: Primathor
23.00: Acid Arab (Live)
01.00: Nima Khak – Special Persian Disco Set
03.00: Stänger
Med ny musik i ryggen kommer Acid Arab till Stockholm med sin tunga liveshow. Uppbackade av Nima Khak samt Miss E & Jan Vall fixar de en suverän klubbkväll på Slaktkyrkan 18 mars.
För 10 år sedan i det transkulturella Paris växte det fransk-algeriska kollektivet Acid Arab fram bestående av Guido Minisky, Hervé Carvalho, Pierrot Casanova, Nicolas Borne och Kenzi Bourras. Deras koncept är att skapa ett space för den arabiska kulturen inom den moderna elektroniska musikens värld. Det gör Acid Arab genom att samarbeta med olika artister och konstant upptäcka nya aspekter av den mellanöstiska kulturen, som de sedan överför till deras elektroniska sound. Du måste höra det för att förstå!
Sedan releasen av debutalbumet ”Musique de France” 2016 har Acid Arab turnerat världen över. De blev nominerade till franska Victoire de la Musique och till Gilles Peterson's Worldwide Awards – medans deras album klättrade på listorna. 2019 släpptes albumet ”Jdid”, som bland annat innehåller hiten ”Electrique Yarghol”. Nu är de aktuella med deras tredje album.
Gör dig redo att ”hafla” till ett det unika sound som Acid Arab skapar. Vi ses på Slaktkyrkan!
Advertisement

Where is it happening?

Slaktkyrkan, Styckmästargatan 10,Stockholm, Sweden, Stockholm, Sweden

Event Location & Nearby Stays:

Slaktkyrkan

Host or Publisher Slaktkyrkan

It's more fun with friends. Share with friends