2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΗΛΙΑ
Schedule
Sat, 13 Sep, 2025 at 08:30 pm to Sun, 14 Sep, 2025 at 11:00 pm
UTC+03:00Location
Ηλιάς, 43062 Kardítsa, Greece | Larisa, LR
Advertisement
Η Εταιρεία Φίλων Πολιτισμού & Αντιπτέρισης “Ηλιάς”, με έδρα τον Ηλιά Καρδίτσας, διοργανώνει το 2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΗΛΙΑ το σαββατοκύριακο 13 και 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30 στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου του χωριού. Συνδιοργανωτές: Περιφέρεια Θεσσαλίας, Δήμος Παλαμά ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΗΜΕΡΑ 1η: Σάββατο 13/09/2025
-ώρα 20:30 - ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ: «Το βάλσαμο», 23', 2019
Σκηνοθεσία, σενάριο, φωτογραφία, παραγωγή: Έφη Σιαλευρή, Μοντάζ, μιξάζ: Αλέξανδρος Σπάθης, Post Production: Εργαστήριο Εικόνας, Ήχου και Πολιτιστικής Αναπαράστασης του Τμήματος Πολιτισμικής Επικοινωνίας και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου
-ώρα: 21:00 - Γλέντι με ρεμπέτικα και παραδοσιακά, με την ηρωίδα της ταινίας «το βάλσαμο» ΜΑΡΙΑ ΣΕΪΤΑΝΙΔΟΥ και τους εξαιρετικούς μουσικούς: Αντώνη Μυλωνά κιθάρα, Γιώργο Σκομβούλη μπουζούκι, Αλέκο Καφούνη σαντούρι, Γιάννα Μαϊστρέλλη βιολί, οι οποίοι έρχονται από τη Μυτιλήνη για να ξεσηκώσουν τον κάμπο.
ΗΜΕΡΑ 2η: Κυριακή 14/09/2025 ώρα 20:30
ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ: «ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ», 80΄, 2025
Σενάριο/Σκηνοθεσία: Μένιος Καραγιάννης, Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Μισουρίδης, Παραγωγή: Μ. Καραγιάννης 2025, με τους: Γιώργο Μπλάτσα και Εμμανουέλα Μπέη.
Σας περιμένουμε και φέτος να κυκλώσουμε τον Ηλιά με εικόνες και λέξεις, με μουσικές και χορούς, με χαμόγελα και απαντοχή για τα μελλούμενα.
Πώς φθάνετε στον Ηλιά:
Από Καρδίτσα προς Λάρισα: Στη 2η έξοδο της Ιτέας στρίβετε στο φανάρι δεξιά προς Ηλιά. Θα μας βρείτε στα 3 χλμ. Από Λάρισα προς Καρδίτσα: Μετά τη Συκεώνα και στην 1η έξοδο της Ιτέας στρίβετε στο φανάρι αριστερά προς Ηλιά. Κι εσείς Θα μας βρείτε στα 3 χλμ.
Από Φάρσαλα προς Ιτέα: Περνάτε το Φύλλο και πάτε προς Λάρισα. Στην 1η έξοδο στρίβετε δεξιά προς Ηλιά. Στα 3 χλμ. παρκάρετε.
Advertisement
Where is it happening?
Ηλιάς, 43062 Kardítsa, Greece, Larisa, GreeceEvent Location & Nearby Stays: