2ο SUSTAINABLE SMILES FESTIVAL: Παιδί, Διατροφή και Περιβάλλον
Schedule
Sun, 04 May, 2025 at 11:00 am
UTC+03:00Location
Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης | Thessaloniki, TN
Advertisement
Η Λέσχη Lions Θεσσαλονίκη ΥΠΑΤIΑ που ανήκει στη μεγαλύτερη παγκοσμίως Ανθρωπιστική Οργάνωση με έδρα στον ΟΗΕ, τους Lions International διοργανώνει σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και το Lions Club Ψυχικού το “2ο SUSTAINABLE SMILES FESTIVAL Παιδί, Διατροφή και Περιβάλλον” Κυριακή 4 Μαΐου 2025, ώρες 11:00-14:00 στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου και στην αίθουσα Μανώλης Αναγνωστάκης.To “2ο SUSTAINABLE SMILES FESTIVAL Παιδί, Διατροφή και Περιβάλλον” καλύπτει όλους πυλώνες προσφοράς των Lions Clubs International: Παιδί- Περιβάλλον-Διατροφή Νεολαία-‘Όραση-Ανακύκλωση.
Ένα πολυθεματικό φεστιβάλ που έχει στόχο μέσα από το παιχνίδι και την ψυχαγωγία να περάσει στα παιδιά ουσιαστικά μηνύματα για τον αθλητισμό, την διατροφή, την υγεία, την ανακύκλωση, το περιβάλλον.
Κάποιες από τις βιωματικές δράσεις που θα πραγματοποιηθούν είναι διατροφικές συμβουλές, περιβαλλοντικά εργαστήρια, επίδειξη αθλητικών δράσεων, εικαστικά, face painting, mαθήματα πρώτων βοηθειών και πολλά άλλα.
Ο χώρος του Δημαρχείου θα διαμορφωθεί με stand για κάθε πυλώνα που θα δημιουργήσουν ένα πεδίο δράσης και εκπαίδευσης.
Στο φεστιβάλ συμμετέχουν ο Σύλλογος Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών με τους μαθητές τους και τους εκπαιδευτές τους, το Γαλλικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, εθελοντές από αντίστοιχα τμήματα σπουδών των σχολών ΔΕΛΤΑ360, ο Σύλλογος Οπτικών Οπτομετρών Βορείου Ελλάδος, το Ολυμπιακό Μουσείο, η Χ.Α.Ν.Θ., το Ίδρυμα Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα και άλλοι εθελοντικοί φορείς.
Το φεστιβάλ είναι ανοικτό στο κοινό με ελεύθερη είσοδο.
Advertisement
Where is it happening?
Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, Δημαρχιακο Μεγαρο, Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου Α', 546 36 Θεσσαλονίκη, Ελλάδα,Thessaloníki, Thessaloniki, GreeceEvent Location & Nearby Stays: