11 februari Rijk van de Keizer Amsterdam

Schedule

Sat Feb 11 2023 at 08:30 pm to Sun Feb 12 2023 at 01:30 am

Location

het Rijk van de Keizer | Amsterdam, NH

Advertisement
De 33PlusParty komt voor een tweede feest naar het romantische "Rijk van de Keizer" in Amsterdam! Wat was dat gaaf, het vorige feest. In de groene idyllische oase en een onderdeel van de oude Hollandse Waterlinie. Het bestaat uit enkele mooie binnenruimten die verbonden zijn. Met in het midden een overdekt buitenterras. Koop ze snel voordat het evenement is uitverkocht.
Het wordt een XL Party: In zaal 1 de beste danshits van de jaren 70 tot nu. En in zaal 2 Silent Disko met drie verschillende DJ's en drie verschillende muziekstijlen. Op kanaal 1: de beste discoclassics, op kanaal 2 de echte Silent Disco platen en op kanaal 3: DJ Wesdex met de beste houseplaten:
Wesdex draaide oa op de grotere festivals als Mysteryland, Welcome To The Future, Sven Vath’s Cocoon World Tour, TimeWarp NL, Rockit Open Air, Beyond, Amsterdam Dance Event en in clubs en poppodia als de Melkweg, Paradiso, Studio80, Air, 11, Doornroosje en Tivoli. Daarnaast draaide hij ook in het buitenland, zoals bij Burning Man en de Supperclub USA, in landen als Maleisië, Thailand, Sri Lanka, Curaçao, Turkije en een tour door Noord India.

Tijdens ADE 2019 organiseerde Club SES 5 uitverkochte clubavonden en 2 conferenties op de Pollux.
Koop je tickets op tijd, tot nu toe zijn alle 33plusparty’s ver van te voren uitverkocht. Feest is vanaf 20.30 uur. Kom op tijd want het gaat vroeg los!
https://33plusparty.eventgoose.com/event/11-feb-rijk-van-de-keizer
Kijk voor meer info op http://www.33plusparty.nl/
■ het leukste dansfeest voor 30+ in de mooiste lokaties ■ In oude monumentale kastelen, forten, kerkjes en beachclubs ■ met de goede muziek van de jaren 70 tot aan de huidige top40! ■ met zo’n 300 tot 500 sociale en fijne mensen ■ vaak met 2 zalen zoals een house, dance zaal, of silent disko zaal en een grote zaal met de danshits door de jaren heen ■ met DJ’s die ingaan op verzoekjes ■ betaalbaar en niet massaal ■ waar je alleen of met vrienden heen kunt gaan ■ met meestal gratis parkeerplaatsen
Meer informatie over de 33plustparty's kun je vinden op
http://www.33plusparty.nl/ en https://www.facebook.com/33PlusParty
ps. eenmaal gekochte tickets worden nooit gerefund. Mocht je op het laatste moment niet kunnen, probeer ze dan via de facebookpagina te verkopen of via ticketswap
Advertisement

Where is it happening?

het Rijk van de Keizer, Joris van den Berghweg 109,Amsterdam, Netherlands, Amsterdam, Netherlands

Event Location & Nearby Stays:

33PlusParty, dat is dansen, bijkletsen en feesten op goede muziek

Host or Publisher 33PlusParty, dat is dansen, bijkletsen en feesten op goede muziek

It's more fun with friends. Share with friends