101 AROMATERÁPIA ALAPOZÓ TANFOLYAM 2023 szeptember 23-24 és október 7-8.

Schedule

Sat Sep 23 2023 at 09:00 am to Sat Oct 07 2023 at 09:00 am

Location

Budapest San Marco u. | Budapest, BU

Advertisement
101 Illatos utakon aromaterápiás intenzív alapozó tanfolyam indul 2023 szeptember-októberben. Ha érdekel az aromaterápia, a valódi és hamisítatlan illóolajok varázslatos világa, akkor a többszáz már a kurzuson részt vett tanuló után neked is itt a helyed!
A tanfolyam rengeteg témája közül néhány:
Aromás növények használata a gyógyításban: áttekintés – Ismerkedés 20 illóolajjal és terápiás hatásaikkal – Bőrápolás illóolajokkal: a bőr Ismerkedés a szaglás alapjaival, az illóolajok fiziológiás hatásai – Alkalmazási módok és keverési technikák – Aromaterápia otthon és a gyógyításban – Az illóolajok alapvető kémiája – Esettanulmány minta
Hasonló kérdéseid lennének? Ezekre is válaszokat kapsz:
Az eukaliptusz illóolaja lázcsillapító hatású?
Mi történik az illóolajokkal, miután a szervezetbe jutnak?
Mely illóolajok a legalkalmasabbak a bőrápolásra?
Mire figyeljünk illóolaj vásárlásnál?
A rozmaringnak több kémiai típusa is létezik. De melyiket mire használjam?
Levendula? Válogathatok többől is? Mintha bort kóstolnék?
A tananyagot eredetileg masszőröknek, nővéreknek, kozmetikusoknak és általában az egészségügyben vagy alternatív terápiákkal foglalkozóknak állítottuk össze de annak szövege mindenki számára érthető és praktikus nyelven, magyarázatokkal íródott tehát a témát egyáltalán nem ismerő átlagember is aránylag könnyedén elsajátíthatja. Az Aroma 101 olyanok számára is hasznos, akik otthon (család, barátok) és a háztartásban is alkalmazható, természetes alapanyagokat hasznosító módszerekkel szeretnének megismerkedni vagy egyszerűen érdekli őket az aromaterápia témája.
Részletesen a tanfolyamról, a lefedett illóolajokról a www.aroma-botanica.hu weboldalon a Tanfolyamok menüpont alatt olvashattok.
A két hétvégés (4 nap) tanfolyam ára személyenként: 95.000 Ft (áfamentes)
A tanfolyam tartalmazza: 235 oldalas színvonalas jegyzetet, a tanfolyam során felhasznált anyagokat és illóolajokat és a közösen összeállított két kézműves terápiás kencét is.

Időpont: 2023. szeptember 23-24 és október 7-8. (2 x szombat-vasárnap)
Helyszín: Budapest, Óbuda
Jelentkezni korlátozott számban: [email protected], 06 20 960-4393.
A jelentkezés után 20 ezer forintos első részletet kérünk befizetni, ami részt vétel feltétele. A tanfolyam elvégzését követő esettanulmányok összeállítása és egy vizsga kvíz megoldása után amerikai anyaiskolánk, a The School for Aromatic Studies névre szóló tanúsítványát kaphatják meg. Az alapozó tanfolyam folytatása a Mesterkurzus, aminek az elvégzése és az azt követő esettanulmányok összeállítása, a vizsga kvíz sikeres megoldása és egy beadandó dolgozat után kézhez vett tanúsítvánnyal már az IFPA (International Federation of Professional Aromatherapists) nemzetközi tagságára is lehetőség nyílik.
És hogy akik már voltak nálunk, mit mondtak?
„A tanfolyamon kinyílt számomra egy olyan világ, aminek segítségével rátalálhattam azokra az illóolajokra, amelyek segítenek nekem, hogy létrehozhassam azokat a harmóniákat a szauna programjaim során, amiket szeretnék. A szaunában az illóolajoknak nem a terápiás hatását használjuk fel elsősorban, sokkal inkább a lélekre, az érzésekre, a tudatra és a tudatalattira gyakorolt hatásukat. Mégis kiemelten fontos a magas minőség és a lehető legtisztább formula, hiszen ugyan rövid ideig és kis koncentrációban vannak jelen, de a felszálló gőzzel belélegezve egészen mélyre jutnak a tüdőben ezek az illóolajok. Gergő megmutatta az irányt, adott egy kulcsot mindehhez. Szerettem, hogy irányelveket kaptam és nem termékfelsorolást. Megmutatta, hogy mire figyeljek, hogyan találhatom meg a valódi minőséget a termékek kavalkádjában. A kezembe adott egy kulcsot, amivel a saját utamat járva kinyithatom az ajtókat.”
Farkas Márta, szaunamester
„Sokféle tanfolyamon tanultam aromaterápiát hosszú időn keresztül, mert hivatalos fitoterápia végzettséggel egy átfogó, összetett, de részletekbe menő és nemzetközi kitekintést adó anyagra vágytam, melyben az aromaterápia részei (botanika, kémia, stb.) megfelelő mélységben szerepelnek. Itt végül megtaláltam, sőt annál is többet, amire igényem volt! A hatalmas írásos anyag mellett Gergő elkötelezettsége annyira magával ragadott, hogy az illatok világa mindennapjaim részévé vált, külön köszönet érte!”
Rédey Mariann, Budapest
„Gergő képzéseitől a legnagyobb értéket kaptam, az önbecsülést, hogy higgyek magamban! Nem recepteket, hanem egy olyan módszert tanított, mellyel mi magunk tudunk keverékeket készíteni. A tárgyi tudás alap, a logikus gondolkodás kötelező, a természet tisztelete, a növények és olajok el nem pazarlása nagy felelősségünk. Fantasztikus képzés! Köszönöm!”
Surányi Anna, Tisztaszoba
Advertisement

Where is it happening?

Budapest San Marco u., ,Budapest, Hungary

Event Location & Nearby Stays:

Aroma Botanica Aromatherapy

Host or Publisher Aroma Botanica Aromatherapy

It's more fun with friends. Share with friends