1000 Kilos Of Rock med Oslo Rock Dealers // Rockefeller

Schedule

Fri Jun 23 2023 at 11:00 pm to Sun Jun 25 2023 at 03:00 am

Location

Rockefeller / John Dee / Sentrum Scene | Oslo, OS

Advertisement
Rockefeller - Fredag 23. + Lørdag 24. juni
1000 KILOS OF ROCK
med Oslo Rock Dealers
Det rockes i Oslo, og festen er selvsagt ikke over når det stilner på Ekebergsletta! Når hordene av rockere inntar sentrum, kommer stemningen til å anta nye høyder på Rockefeller, der hovedstadens mest hyllede og notoriske Rock DJ-duo, OSLO ROCK DEALERS, fyller natta med de feteste riff!
Det garanteres både luftgitar, dansing og sannsynligvis også allsang når de drar på med hit etter hit, skreddersydd for det glade publikum! Alle som har opplevd Oslo Rock Dealers vet at det leveres feelgood-rock fra start til slutt, så her er det bare å stille med rockefot og brede glis, så sørger vi for resten!
---
Bordreservering:
Klikk her (https://tm-link.it/9UHFlI | https://tm-link.it/AQZINh) for å reservere bord/sitteplass, så du er helt sikker på å få et sted å sitte med venner utover de sene nattetimer! Man må ikke reservere, man kan også bare møte opp i døra.
NB! Det er gratis å reservere bord, men man må betale billettavgift. Dersom du ikke møter opp til reservert bord innen midnatt mister du din reservasjon og bordet gis bort.
---
Gratis inngang. 18 år leg. Dørene åpner kl. 23.00.
Advertisement

Where is it happening?

Rockefeller / John Dee / Sentrum Scene, Auditorium AS, Rockefeller / John Dee / Sentrum Scene, Badstugata 2,Oslo, Norway

Event Location & Nearby Stays:

Rockefeller \/ John DEE \/ Sentrum Scene

Host or Publisher Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene

It's more fun with friends. Share with friends