07-02 ARNE WÜRGLER TRIO / Folk for Folk / Harders Møllergade 36, Svendborg

Schedule

Tue Feb 07 2023 at 08:00 pm to 10:00 pm

Location

Spillestedet Harders | Svendborg, FY

Advertisement
Arne Würgler: Guitar, vokal
Sine Bach Rüttel: Banjo
Nils Tuxen: Guitar
Danmarks Røde Wilfred. En sand legende fra dengang, hvor drømmen og længslen om en bedre og sjovere verden hørte tiden til. Würgler blev i 70´erne en af de samlende frontfigurer, ikke mindst i sit musikhistoriske samarbejde med sangerne Benny Holst og Trille. Siden da har Würgler været musikalsk drivkraft i en lang række af store begivenheder både politisk og kulturelt. Han bakkes op af to supermusikere. Signe Bach Ruttel har for længst slået sit navn fast som en sand ekvilibrist på banjo og Niels Tuxen har længe været Danmarks nr 1 på pedalsteelguitar.
Der er vel nærmest ikke den musikgenre Arne Würgler ikke har prøvet kræfter med. Arne Würglers musikalske rejse strækker sig fra protestsange til rock, fra hverdagsviser til Nashville-blues, fra folk til kabaret og film- og teatermusik og fra jazz til Dansk Melodi Grand Prix. For få år siden atter musikaktuel, release august 2020 med ”HUSET BRÆNDER” – et album om klima og natur.
Drømmen om et sted:
Banjospilleren Sine Bach Rüttel
har trods sin unge alder markeret sig stærkt som en af landets allerbedste banjospillere. Med sine to soloplader hører hun allerede nu til i inderkredsen af dansk roots-musik.
Guitarveteranen Nils Tuxen
Endelig et meget spændende og sjældent genhør med en af dansk musik helt store veteraner, Nils Tuxen, som ikke mindst mange vil huske fra Savage Rose i halvfjerdserne. I dag har han en fornem international karriere med bl.a. Depeche Mode, Hannes Wader, Konstantin Wecker og Roger Whittager.
Advertisement

Where is it happening?

Spillestedet Harders, Møllergade 36,Svendborg, Denmark, Svendborg, Denmark

Event Location & Nearby Stays:

FOLK for FOLK

Host or Publisher FOLK for FOLK

It's more fun with friends. Share with friends