Åbent Fællesskab: Tour de Korsagergård & kaff’ ☕??

Schedule

Tue Sep 26 2023 at 10:15 am to 11:15 am

Location

Korsagergård, Vallensbæk Landsby | Herlev, SK

Advertisement
Er du nysgerrig på at se seniorhuset indefra og høre mere om det åbne fællesskab, hvor mange lokale hygger sig med ler, yoga?‍♂️ , fællesfrokost ? og meget mere? Så kom og deltag i rundvisningen. Vi slutter med en kop kaffe og en snak.
Arrangør: Seniorhuset Korsagergård
Målgruppe: Du skal være førtidspensionister eller 60+år og bosat i Vallensbæk.
Har du fået lyst til at være med? ? Det eneste det koster er en tilmelding, så de frivillige ildsjæle ved, at du kommer. Du kan tilmelde dig her ? https://pretix.eu/kulturogborgerhus/aabentfaellesskab/3939084/
Du må meget gerne trykke "deltager" på Facebook og dele begivenhed, men husk at tilmelde dig via link ?
? Om Åbent Fællesskab ?
Få øjnene op for en ny aktivitet i dit nabolag, mød engagerede mennesker og se, hvad Vallensbæk også har at byde på ? I uge 38 og 39 forvandles Vallensbæk til et tag-selv-bord af arrangementer og oplevelser – alt sammen båret af lokale ildsjæle ?
Du kan du vælge mellem mere end 50 forskellige aktiviteter – helt kvit og frit ? Du kan prøve alt fra saunagus, filt og spejder til sejlads ⛵, rulleskøjteløb og fællesspisning Har du fået lyst til være med? Alt det koster er en tilmelding, så de frivillige ved at du kommer. Se alle aktiviteterne her: www.vallensbaek.dk/ÅbentFællesskab.
Advertisement

Where is it happening?

Korsagergård, Vallensbæk Landsby, Herlev, Denmark

Event Location & Nearby Stays:

Fritid & frivillighed i Vallensb\u00e6k

Host or Publisher Fritid & frivillighed i Vallensbæk

It's more fun with friends. Share with friends