Åbent Fællesskab: Kirkegårdsvandring, kaffe & kage ?‍♂️?☕

Schedule

Fri Sep 29 2023 at 03:00 pm to 05:00 pm

Location

Vallensbæk og Helligtrekongers Kirke | Herlev, SK

Advertisement
Vi vil bl.a. besøge lapidariet? , hvor der bliver fortalt om de bevarede gravsten, og om hvorfor man bevarer gravsten. Efter kirkegårdsvandring ?‍♂️ går vi til Missionshuset Zion, hvor der vil være kaffe og kage ?☕. Huset har sin egen interessante historie, som der også fortælles om.
Arrangør: Vallensbæk Lokalhistoriske Forening
Sted: Vallensbæk Kirke

Har du fået lyst til at være med? ? Det eneste det koster er en tilmelding, så de frivillige ildsjæle ved, at du kommer. Du kan tilmelde dig her ? https://pretix.eu/kulturogborgerhus/aabentfaellesskab/3939090/

? Om Åbent Fællesskab ?
Få øjnene op for en ny aktivitet i dit nabolag, mød engagerede mennesker og se, hvad Vallensbæk også har at byde på ? I uge 38 og 39 forvandles Vallensbæk til et tag-selv-bord af arrangementer og oplevelser – alt sammen båret af lokale ildsjæle ?
Du kan du vælge mellem mere end 50 forskellige aktiviteter – helt kvit og frit ? Du kan prøve alt fra saunagus, filt og spejder til sejlads ⛵, rulleskøjteløb og fællesspisning Har du fået lyst til være med? Alt det koster er en tilmelding, så de frivillige ved at du kommer. Se alle aktiviteterne her: www.vallensbaek.dk/ÅbentFællesskab.
Advertisement

Where is it happening?

Vallensbæk og Helligtrekongers Kirke, Herlev, Denmark

Event Location & Nearby Stays:

Fritid & frivillighed i Vallensb\u00e6k

Host or Publisher Fritid & frivillighed i Vallensbæk

It's more fun with friends. Share with friends