Θεοδοσία Τσάτσου τον Δεκέμβριο στο Faust

Schedule

Thu Dec 22 2022 at 02:00 pm to 09:30 pm

Location

FAUST Bar-Theatre-Arts | Athens, AT

Advertisement
ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΤΣΑΤΣΟΥ LIVE
Πού να 'σαι τώρα... πού γυρνάς;
Η ανατρεπτική Θεοδοσία Τσάτσου επιστρέφει στο Faust
για δύο ακόμα ζωντανές εμφανίσεις τον Δεκέμβριο
H Θεοδοσία Τσάτσου, μετά από δύο καθηλωτικές συναυλίες, θα ανέβει ξανά στη σκηνή του Faust. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα «ταξιδέψει» το κοινό στο πλούσιο μουσικό και συναισθηματικό της σύμπαν σε δύο ξεχωριστές βραδιές την Πέμπτη 8 και 22 Δεκεμβρίου.
Με αγαπημένα μουσικά κομμάτια που παρουσιάζει σταθερά στις εμφανίσεις της, αλλά και νέα που έχει στα σκαριά, θα χαρίσει τη φωνή και την ενέργειά της που έχει «γράψει» στην ψυχή του κοινού.
Με καταγωγή από την Αυστραλία, η Θεοδοσία Τσάτσου μας συστήθηκε με το συγκρότημα «Μπλε» και έκανε τεράστια επιτυχία. Τραγούδια όπως τα «Φοβάμαι» και «Νιώθω Ενοχές» είναι χαραγμένα στη μουσική μας ιστορία. Από το 1999, παρουσίασε εξαιρετικές σόλο δουλειές με τα άλμπουμ «Ύποπτος Κόσμος», «Κόκκινο» και « Αγαπήσου», ενώ είχε ιδιαίτερες συνεργασίες (Πυξ-Λαξ: «Μόνο για κείνη μη μου λες»). Τραγούδια της, όπως το μαγευτικό «Στη Θάλασσα» και το νοσταλγικό «Πού να ‘σαι τώρα», αγαπήθηκαν από το κοινό. Η μουσική της βουτά στους ήχους της soul, των blues, του funk, της pop, αλλά, σχεδόν πάντα, υπάρχει κάτι το ροκ που πηγάζει από την ανατρεπτική προσωπικότητα. Ιδιαίτερες, επίσης, είναι και οι διασκευές τραγουδιών άλλων δημιουργών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
• Πέμπτη 8 & 22 Δεκεμβρίου 2022
• Ώρα έναρξης: 21:30
• Είσοδος: 10€ (εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)
• Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/theodosia-tsatsou-live/
Advertisement

Where is it happening?

FAUST Bar-Theatre-Arts, Kalamiotou 11 & Athinaidos 12, Athens, Greece

Event Location & Nearby Stays:

FAUST Bar-Theatre-Arts

Host or Publisher FAUST Bar-Theatre-Arts

It's more fun with friends. Share with friends